Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepeli gurbetçi influenzaya yenildi

Kartepeli olan Almanya’da yaşayan 48 yaşındaki bilgisayar mühendisi Hasan Sezgi influenza nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kartepeli olan Almanya’da yaşayan

Almaya’da ikamet eden Kartepeli bilgisayar mühendisi Hasan Sezgi(48) bir süre önce influenza virüsüne yakalandı. Sezgi, ciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tamamlanan işlemlerinin ardından Almanya’dan Kartepe’ye getirilen evli ve 1 çocuk babası olan Sezgi’nin cenazesi ikindi namazına müteakip Maşukiye Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Maşukiye Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

İnfluenza nedir?

Kendi içinde A, B ve C olmak üzere üç farklı türe ayrılan influenza, halk arasında grip olarak bilinen hastalığa sebep olan, damlacık ve temas yoluyla bulaşıp ateş, vücut ağrıları, titreme ve yorgunluk gibi semptomlar oluşturan bir RNA virüsüdür. Genellikle bağışıklık sistemi zayıf olan hastalar, çocuklar ve yaşlı bireyleri etkileyen influenza, erken fark edilip tedavi edilmediği takdirde daha ağır sonuçlara sebebiyet verebilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

O abonelerin elektrik faturaları sıfırlandı.
Sıradaki Haber Elektrik faturası o kişilere bedava oldu!