Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu!

27-30 Haziran tarihlerinde Dünya Karate Federasyonu (WKF) tarafından Porec - Hırvatistan’da WKF KARATE 1 Gençlik Ligi organizasyonu düzenlenecek. Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları da ilimiz ile ülkemizi önemli turnuvada temsil edecek.

Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu!

ABD’DEKİ GENÇLİK OLİMPİYATLARINA PUAN VERİYOR

Dünya Karate Federasyonu (WKF) tarafından Porec - Hırvatistan’da WKF KARATE 1 Gençlik Ligi organizasyonu düzenlenecek. ABD’de düzenlenecek olan Gençlik Olimpiyatları’na puan verecek olan dev şampiyonaya Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Batuhan Efe Beyazıt, Ege Özer, Ege Kayra Yılmaz, Elif Berre Doğan, Ertuğrul Pestil ve İpek Alayoğlu ve Simay Işık katılım gösterecek.

Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu! - Resim : 1

AÇIKYOL’DAN TEŞEKKÜR

Hem ilimiz sporcularının hem de 51 kişilik ikinci karate kafilesinin başında aynı zamanda Milli takım antrenörü de olan Kocaeli’nin ve ülkemizin başarılı karatecisi Soner Açıkyol olacak. Açıkyol “Zorlu ve önemli bir organizasyona gidiyoruz. Milli takımımızda toplam 91 sporcumuz var. İkinci kafilenin başında ben varım. Çok değerli ve yetenekli sporcularla ile Gençlik Olimpiyatları için puanlar alacağımıza inanıyorum. Bizlere her daim desteklerini esirgemeyen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer ve tabii ki çok kıymetli velilerimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu! - Resim : 2 Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu! - Resim : 3 Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu! - Resim : 4 Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu! - Resim : 5 Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu! - Resim : 6 Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu! - Resim : 7 Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu! - Resim : 8 Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu! - Resim : 9 Kartepeli karatecilerimiz Hırvatistan yolcusu! - Resim : 10