Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’nin karatecileri yine zirvede yer aldı

Kartepeli sporcular Uluslararası Çanakkale Open Karate Turnuvası’nda derece ile döndüler ve bu branşta marka ilçe olduğunu bir kez daha kanıtladılar.

Kartepeli sporcular Uluslararası Çanakkale

YEDİ KATEGORİDE MÜCADELE

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın desteği ile Kartepeli gençler sporun her branşında yeteneklerini geliştiriyor. Çanakkale Open Karate Turnuvası’nda mücadele eden Kartepeli sporcular madalyalarla şehre döndü. Genç sporcular Çanakkale Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda düzenlenen Minik, Yıldız, Ümit, Genç, U-21 (Erkek – Kız) Ferdi Kata ve Kumite, 10-11 yaş Minik Kız – Erkek Kata – Kumite Takım, 12-13 yaş Minik Kız – Erkek Kata – Kumite Takım, Ümitler Kız – Erkek Kata – Kumite Takım, Gençler Kız – Erkek Kata – Kumite takım,  U21 Kız- Erkek Kata – Kumite Takımolmak üzere 7 kategoride mücadele ettiler.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Çanakkale’de düzenlenen turnuvada Kartepe Belediyesporlu sporculardan Aslı Berra Kurt ve Beyza Topal birinci, Rabia Su Uray ikinci, Zeynep Çitli, AysimaHatiyeKurt, Esma Gül ve Belinay Pistil üçüncü oldular. Ayrıca büyükler kadın ve erkek takımları da üçüncülük elde ettiler.

GENÇLERİMİZ GURUR KAYNAĞIMIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Gençlerimiz istediği sürece eğitim ve spor alanlarında desteğimizi güçlendiriyoruz. Onların başarıları bizim gurur kaynağımız. Nice başarılarını görmek nasip olsun İnşallah. Her zaman yanlarındayız” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi