Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi!

Kartepe Kulüpler Birliği’nin geleneksel olarak düzenlediği iftarda spor camiası bir araya geldi.

Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi!

KULÜPLERDEN YOĞUN İLGİ

Başkanlığını Mevlüt Ağra’nın yaptığı Kartepe Kulüpler Birliği’nin iftarı Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda gerçekleşti. Ağra’nın ev sahipliğindeki buluşmaya Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, KASKF Kurucu Başkanı Muammer Hazer, Kartepe Kulüpler Birliği Eski Başkanı Ali Hancı, Lastik İş Sendika Başkanı Alaaddin Sarı, Kartepe Belediyesi Spor Müdürü Hacı Ağdaş, Sarımeşe Eski Belediye Başkanı Ergün Berdan, Kartepe’de faaliyet gösteren kulüplerin başkanları, sporcuları, yöneticileri ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi! - Resim : 1

AĞRA: MUSTAFA BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Selamlama konuşmasını yapan Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra “İftarımızın ikincisini düzenliyoruz. Allah, sizlerle birlikte bir daha olmayı nasip etsin. Kartepe’de spor yapmak zordur ancak bu zorluğu aşmak için arkanızda bir güç olması gerekiyor. Bu gücü aldığımız Kartepe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kocaman’a sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Sizlerle daha çok sporcular yetiştirecek, nice şampiyonluklar yaşayacağız. Kulüplerimize tesis ve malzeme desteği sağlayan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın olmak üzere, Kartepe Belediye Başkanımız Mustafa Kocaman’a şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi! - Resim : 2

KOCAMAN: SPOR BİR YAŞAM FELSEFESİ OLMALI

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Kartepe’nin sporuna yıllarca emek vermiş değerli büyüklerim… Ramazan ayında, böylesi özel bir günde sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bu bakımdan Mevlüt kardeşime de teşekkür ederim. Sporun ne olduğunu, neye hizmet ettiğini çok iyi biliyoruz. Spor demek birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma, sağlıklı yaşam, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmak, bir sevda, bir yaşam felsefesi, rekabet, gerçek anlamda Kartepe olabilmek demek.

Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi! - Resim : 3

BİRÇOK İLÇEDEN DAHA İLERİ DÜZEYDEYİZ

Bu kadar geniş başlıklara hizmet eden, spora gönül vermiş insanlarla bir arada olmak çok kıymetli. Geçmişte de spora ciddi destek verildi. Bu günlere sporu seven başkanlarımız ve yöneticilerimizin çabaları ile geldik. Kartepe’nin spor geçmişini bilen bunu biliyor. Kartepe’deki sportif alt yapı ve tesisin birçok ilçeden daha ileri düzeyde olduğunu görüyoruz. Spora yatırım yapmak, çocuklarımızın gelişimine katkı sunmak için bizler de var gücümüzle çalışıyoruz.

Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi! - Resim : 4

KALBİNİZDE EN BAŞTA OLSUN

Bundan sonraki süreçte de inşallah evlatlarımızın, sporcu kardeşlerimizin yanlarında olacağız. Kartepe Belediyesi olarak ciddi kaynak aktararak çocuklarımızın sağlıklı gelişimlerine, sportif başarılarını sürdürmeleri için seferber olmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin bir şüphesi olmasın. Spora emek veren, destek veren, fedakarca cebinden para harcayan herkese çok teşekkür ediyorum. Kalbinizde spor en başta olsun.Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi! - Resim : 5

Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi! - Resim : 6Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi! - Resim : 7

Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi! - Resim : 8

Kartepe’nin kulüpleri iftarda bir araya geldi! - Resim : 9

Kaynak: HABER MERKEZİ