Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kasım ayında bu burçların cebinden para hiç eksik olmayacak! Resmen durmadan para sayacaklar! İşte o burçlar

Yeni ayda paraya para demeyecek burçlar oldu. Peki kasım ayında en çok para kazanacak burçlar hangisi? İşte kasım ayının paraya para demeyecek burçları…

Yeni ayda paraya para

Her ay gökyüzünde gerçekleşen değişimler, burçları, dolayısıyla da bizi etkiliyor. Bu nedenle her ay burçları bekleyen gündemler de değişiklik gösteriyor. Bu ayın gündemlerine bakıldığında bazı burçlar aşktan yana şanslı iken, bazı burçlar ise maddiyat konusunda şanslı olacak gibi duruyor. Maddi konudan önü açık olan bu burçlara kasım ayında para üstüne para gelebilir.

Maddiyat açısından şanslı bir döneme giren burçları kasım ayı boyunca altın tepside yakalayacakları fırsatlar bekliyor. Bu nedenle sıklıkla fırsatları kovalayacak olan bu burçların varsa borçlarından kurtulması, yoksa da birikim yapması bir hayli mümkün. Peki kasım ayında en çok para kazanacak burçlar hangisi? İşte kasım ayının paraya para demeyecek burçları…

BOĞA BURCU (20 NİSAN – 20 MAYIS)

Bu ayın en şanslı burçlarından biri olan Boğalar, özellikle maddi anlamda yollarına çıkan tüm engellerden kurtulacak gibi görünüyor. Halihazırda Zodyak kuşağının banker arketipi olarak bilinen Boğa burçları, zaten parayı durduk yere çeken tipler oluyor. Bunun üzerine bir de kasım ayının getirdiği şans eklenince Boğalar için bu ay ‘paraya para demeyecek’ demek son derece doğru!

BAŞAK BURCU ( 23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Planlı, mantıklı ve programlı insanlar olan Başaklar, sahip oldukları disiplin ile iş dünyasının gözde isimleri olmayı her dönem başarıyor. Ancak bu ay Başakları ekstra olarak bir şans bekliyor. Yatırımlarından kazançlı çıkmaları muhtemel olan Başak burcu kişilerinin özellikle son dönemlerde vermesi gereken kararları daha kolay alacakları ve seçmesi gereken riskleri daha kolay yönetecekleri bir ayda oldukları aşikar. Bu yüzden Başaklar bu ay kendilerine bir para sayma makinesi alabilir!

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Adalet ve denge duyguları oldukça yüksek olan Teraziler de finansal istikrarı olan burçlar arasında yer alıyor. Kasım ayında şansı da yaver gidecek olan Terazi burçlarını bu ay her şeyden önce yeni yatırım fırsatları bekliyor. Fırsatları değerlendiren Teraziler için bir yıllık maddi yükten kurtulma oldukça mümkün görünüyor. Terazilerin tomar tomara para sayacağı ay, bu yüzden kesinlikle kasım ayı!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!