KATE MIDDLETON SON DAKİKA KANSER AÇIKLAMA: Galler Prensesi Kate Middleton Ne Kanseri? Kate Middleton Kaç Yaşında?

Aylardır ortalarda görünmediği için öldüğü bile düşünülen Galler Prensesi Kate Middleton hastalığı ortaya çıktı. Kate Middleton son dakika yayınladığı videoda kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Tüm dünyanın merak ettiği Kate Middleton ne kanseri belli oldu. Peki, Kate Middleton kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

KATE MIDDLETON SON DAKİKA KANSER AÇIKLAMA: Galler Prensesi Kate Middleton Ne Kanseri? Kate Middleton Kaç Yaşında?

Ocak ayında sağlık sorunu yaşadığı ve karın bölgesinden operasyon geçirdiği için uzun süre Kraliyet görevlerine devam edemeyeceği açıklayan Galler Prensesi Kate Middleton son dakika açıklama geldi. Aylardır ortalarda görünmeyen hatta öldüğüne dair çeşitli spekülasyonların gündeme geldiği Kate Middleton kanser olduğu ortaya çıktı. Kate Middleton hastalığı İngiliz Kraliyet Ailesi karıştırdı. Galler Prensesi Kate Middleton ne kanseri merak edildi. Peki, Kate Middleton kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler..

KATE MIDDLETON NE KANSERİ?

Galler Prensesi Kate Middleton geçtiğimiz ocak ayında ameliyat oldu. Karın bölgesinden operasyon geçiren Kate Middleton uzun zaman sonra ortaya çıktı ve şunları söyledi; "O sırada kanser olmadığım düşünülüyordu. Ameliyat başarılı geçti. Ancak ameliyattan sonra yapılan testlerde kanserin mevcut olduğu tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım. William ve ben ailemizin iyiliği için bunu özel tutmak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu süreç zaman aldı. Tedavime başlayabilmek için geçirdiğim büyük ameliyattan sonra iyileşmem zaman aldı. Ama en önemlisi, George, Charlotte ve Louis'e her şeyi uygun bir şekilde açıklamak ve iyi olacağıma dair onları rahatlatmak zaman aldı. Şimdilik tamamen iyileşmeye odaklanmalıyım” dedi.

GALLER PRENSESİ KATE MIDDLETON KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Galler Prensesi Catherine Elizabeth Middleton 9 Ocak 1982 tarihinde doğdu. Eşi Galler Prensi William, Birleşik Krallık taht sıralamasında ilk sırasında yer aldı. İngiliz kraliyet ailesinin üyesi olan Catherine, 29 Nisan 2011'de Prens William ile evlenerek Cambridge Düşesi unvanını aldı. Evlilik öncesi dönemde Kate Middleton adıyla bilinirken evlendikten sonra Catherine, Cambridge Düşesi olarak anılmaya başladı. Hem İngiltere'de hem de dünya çapında büyük bir hayran kitlesi kazanan Kate Middleton zarif tarzı, kamu çalışmalarına olan ilgisi ve kraliyet görevlerini başarıyla yerine getirmesiyle tanındı. Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis adlarında 3 çocuğu olan Kate Middleton kansere yakalandı.