Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Katırcıoğlu’nda 31 Mart Kandıra değerlendirmesi! “Çok güzel”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Kandıra Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada 31 Mart seçimleri için, “31 Mart’ta da güzel bir sonuç aldılar” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

Yerel seçimlerden sonra ilçe danışma kurulu toplantılarına başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatı ilk toplantıyı 10 Haziran günü İzmit ilçesi ile başlamıştı. Toplantılarına devam eden AK Parti, son olarak Kandıra İlçe Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcoğlu, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker,MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Kandıra Belediyesi eski Başkanı Adnan Turan, İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz katıldı.

“GÜZEL BİR SONUÇ ALDILAR”

Danışma kurulu toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Kocaeli teşkilatları gerçekten güçlü bir teşkilat. 31 Mart seçimleri bunun en önemli işaretlerinden biridir. 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza çok güzel bir oyla destek verdiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Aynı şekilde 31 Mart’ta da çok güzel bir sonuç aldılar. Cumhurbaşkanımız belediye başkan adayımızın elini tuttu o günden beri onların sözü bizim sözümüz oldu. Gece gündüz kapı kapı geziyorlar. Nerde sorun var gidip o sorunu çözüyorlar. Çözüm üretiyoruz, çare oluyoruz. Belediye Başkanlarımız ile istişare toplantısında bir araya gelip projeleri konuşacağız. Biz bir söz verdik. Kandıra’ya Kocaeli’ye bir söz verdik” dedi.

Büyükakın’dan Bülent Sarı’ya ‘vizyonsuz’ cevabı!

Talus’tan Sarı’ya “Uzaya gideceklerdi telaş sardı”