Katırcıoğlu’nun eniştesi belediyede memur mu yapıldı?

Basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun eniştesi Bülent Yargıcı’nın Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünden memur yapıldığını iddia etti.

Katırcıoğlu’nun eniştesi belediyede memur mu yapıldı?

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, bugün partisinin il binasında olağan basın toplantısı düzenledi. Ülke ve kent gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Acur’a Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve Çayırova ilçe Başkanı İlhami Bayrak eşlik etti.

2 İLÇE BAŞKANI

“Filistin’de yaşanan soykırımı şiddetle kınıyoruz” diyerek açıklamasına başlayan İl Başkanı Nusret Acur, “Kocaeli 12 ilçeden oluşmakta kalbi ise İzmit. Her basın toplantısına 2 ilçe başkanımız iştirak edecek. Kocaeli’yi bir bütün olarak düşünmek gerekiyor. Diğer ilçelerimizin de sorunlarının dile getirileceği yer İzmit. Kartepe İlçe Başkanımız ve Çayırova ilçe başkanlarımız aramızda” diyerek sözü ilçe başkanlarına verdi.

“FAYDALI İŞLER OLDU ANCAK..”

Çayırova ile ilgili İlhami Bayrak, konuşmasına Filistin’de yaşanan olayları kınayarak başladı. “Sapkın bir projenin peşinden koşan siyonistlerin meselelerine Türk devletinin ilgisiz kalması düşünülemez. Büyük Ortadoğu projesi adı altında yürütülüyor” diyerek Çayırova gündemine değindi. Bayrak konuşmasında, “Çayırova Kocaeli’nin en batısındaki ilçe. İlçe olduğu günden beri aynı iktidar mensuplarının yönetimine tabi. Biz yanlışları ikaz ederek çözüm sunma gayretindeyiz. Yapılan işler estetik mi? Maliyeti ekonomik mi? İhale süreci Ahlaki mi? Bu yönden yaklaşıyoruz. Hizmet etmeye çalıştılar. Çalıştılar diyorum çünkü asıl maksat hizmet değil. Faydalı işler oldu ancak kamu kaynakları daha çok rant işlerinde kullanıldı” dedi.

“SEÇİM ÖNCESİ ÇALIŞIYOR GÖRÜNTÜSÜ VAR”

Daha sonra Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim beyannamesini ortaya koyan Bayrak, “İlk vaadi Çayırova kent meydanı. 2009 yılında ilk belediyeyi kazanan arkadaşın vaadiydi. 2019’da gelen arkadaş da kitapçığa koydu ve hayata geçiremedi. Tahir bey bunlar Çayırovalılardan utanmıyor ben utanıyorum diyerek projeyi başlattı. Ama bitecek gibi değil. Çayırova Devlet Hastanesi de aynı şekilde. Milyonlarca lira harcayarak olmayan hastanenin önünde tören alanı yaparak temel attılar. 3 yıldır hiçbir şey yapılmadı. Uçak park projesini de Büyükşehir Belediyesi devraldı. Millet Bahçesini de yapamayınca Tahir Bey devreye girdi. Seçim öncesi çalışıyor görüntüsü var.

Katırcıoğlu’nun eniştesi belediyede memur mu yapıldı? - Resim : 1

“YAPABİLDİĞİ TEK PROJE”

Engelsiz Park projesi arkadaşımızın yapabildiği tek proje. Bir müteahhite 3 ayda yapılabilecek bir proje. 4 yılda yapıldı. Kapalı pazar alanını geçin evinin önüne açık pazar kurmayı marifet sanıyor. Sabiha Gökçen Metro Hattı. Bırakın bu vizyonu hayvan barınağı adında köpek kulübesi bile yapamayan bir insan. Katlı otopark var beyannamede. Alanı olan okullara salon dediler 4 okulu yıkıp halkımızı servise mahkum ettiler.

“KATIRCIOĞLU’NUN ENİŞTESİ”

Bu arkadaşımızın icraatlerinin neticesi budur. Biz çözümleri de her defasında bu arkadaşlara ulaştırdık. Çayırovamızda tüm ülkede olduğu gibi özel kalem istisnası vardır. Özel kalemden memur yapılabiliyor. Bunu da zor şartlarda kullanılması adına verilmiştir. Çayırova Belediyesi milletvekillerinin ve kendi yakınlarının önüne geçebilme avantajı olarak kullanıyor. Sorduk Bülent Yargıcı memur yapılmış mıdır? diye sorduk. Belediye 30 gün içinde cevap vermesi gerekirken hala vermedi. Siyaseti din motifi üzerinden mücadele alanı açtığınızda mücadele etmek mümkün olmuyor. Bu şahıs Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun eniştesi. Hiç Çayırova'ya uğramadan memur yapılarak hangi kurumlara yönetici olarak atandığını biliyoruz" dedi.