KAV Metropol Residence'dan yılbaşına özel kampanya

Kocaeli'de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan KAV Konut İnşaat imza projesi KAV Metropol Residence ile yılbaşına özel 24 ay 0 faiz kampanyası sunuyor.

KAV Metropol Residence'dan yılbaşına özel kampanya

İlimizde uzun yıllardır inşaat sektörünün öncülerinden olan, yaptıkları konutlar ile şehre değer katan KAV Konut İnşaat Yeşilova’da şehrin yeni cazibe merkezini inşa ediyor. İzmit’in en çok gelişen Yeşilova bölgesinde bulunan KAV Metropol Residence zengin ve sosyal donatılarıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunacak. KAV Metropol Residence yılbaşına özel 24 ay 0 faiz kampanyası ile satılacak.

231 REZİDANS DAİRE

KAV Metropol Residence, 6.315 m² yerleşim alanı üzerine kurulu 231 rezidans daire ve 20 ticari üniteyle şehrin en konforlu ve en prestijli yaşam projesi konumunda. Modern ve estetik mimari tasarımıyla öne çıkan Metropol Residence, 1+1/2+1 ara kat, 1+1/2+1 dubleks ve 1+1 loft daire seçenekleriyle sizleri konforlu ve prestijli bir yaşama davet ediyor. Metropol Residence; sizlere sunduğu konfor, prestij ve lüks anlayışının yanı sıra en ince ayrıntısına kadar düşünülen üstün nitelikleri ve zengin sosyal donatılarıyla yaşamınıza lüks bir anlayış getiriyor.

OTEL KONFORUNDA, TATİL GİBİ BİR YAŞAM

Metropol Residence hamam, sauna, buhar odası gibi hayat kalitenizi zirveye taşıyacak zengin sosyal donatılarıyla sizleri günlük yaşamın stresinden uzaklaştırıp kapınızı huzura açtığınız modern bir yaşam sunuyor. Yetişkin ve çocuk yüzme havuzlarında ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz özel anlar size her

gününüzü özel kılacak. Otel konforunda ve tatil gibi bir yaşamı evinizde yaşatacak.

KENDİNİZİ AYRICALIKLI HİSSEDECEKSİNİZ

Metropol Residence da hem kapalı hem de açık otopark alanları bulunuyor. Lobisi bulunan ve 7/24 resepsiyon ve karşılama hizmeti ile kendinizi her daim ayrıcalıklı hissedeceksiniz. Öte yandan Metropol Residence şehir merkezine 6,5 km, Şehirlerarası Otobüs Terminaline 2,5 km, Kocaeli Şehir Hastanesi’ne 3,5 km uzaklıkta bulunuyor.

KAV Metropol Residence'dan yılbaşına özel kampanya - Resim : 1

KAV Metropol Residence'dan yılbaşına özel kampanya - Resim : 2

KAV Metropol Residence'dan yılbaşına özel kampanya - Resim : 3

Kaynak: HABER MERKEZİ