Kavuncu'dan Kocaeli'ye moral ziyareti

İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu Kocaeli il başkanlığını ziyaret ederek yerel seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti

Kavuncu'dan Kocaeli'ye moral ziyareti

İYİ Parti'nin 81 ilde seçime kendi adayları ile gireceğini açıklanmasının ardından partililer seçim temposunu arttırdı. Teşkilat gezileri kapsamında İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'nu Kocaeli'yi ziyaret etti.

BİRLİKTELİK MESAJI VERİLDİ

Gerçekleşen teşkilat toplantısında Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İstanbul Milletvekili Teşkilat Koordinatörü Ersin Beyaz, Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur ve parti teşkilatı yer aldı. Teşkilat çalışmaları ve yerel seçim hazırlık süreci hakkında fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda 2024 seçimleri için hep birlikte çalışacaklarının mesajı verildi.

"ÇÖZÜM ÖNERİLERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Buluşmayı sosyal medya hesabından paylaşan Kavuncu paylaşımına, "Kocaeli'deydik. Kendi logomuz ve kendi adaylarımızla gireceğimiz seçim öncesi hazırlıklarımızı hızla sürdürüyoruz.Tüm illerimizde olduğu gibi Kocaelimizin sorunlarını yerinde tespit edip bir an evvel çözüm önerilerimizi üretmek için çalışacağız. Kocaeli İl Başkanımız Sayın Nusret Acur nezdinde değerli Kocaeli il teşkilatımıza teşekkür ederim. Biz, birlikte güçlüyüz" notunu düştü.