Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaybolan kızların annesi konuştu: Marketten sonra…

Derince’nin Mersincik Mahallesi’nde yaşayan iki kızdan Salı gününden berri haber alınamıyor. Aileler bir yandan haber beklerken Yaren’in annesi olan Duygu Başaran açıklamada bulundu. Duygu Başaran yaptığı açıklamada kızının okuldan eve servisle geldiğini ve servisten indiğini söylerken, markete girmelerinin ardından haber alınamadığını söyledi. 

Derince'nin Mersincik Mahallesi'nde yaşayan

Derince’nin Mersincik Mahallesi’nde yaşayan 13 yaşındaki Yaren Başaran ve 14 yaşındaki Kumsal Ekinci Salı günü saat 16.50’den itibaren kayboldular. Yaren Başarın’ın üzerinde siyah kot pantolon, sırtında pembe sırt çantası, kapüşonlu bir üst giyim ve Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi okul forması bulunurken,  Kumsal Ekinci de gri eşofman takımı ve bej renkli montla evden ayrıldı.

Mahalle sakinleri ve aileler haber beklerken Yaren Başaran’ın annesi Duygu Başaran Gazeteci Esref Larsen’e konuştu. Larsen X hesabından yaptığı paylaşımda görüşmeyi takipçilerine aktardı. Larsen, “Bana ulaştılar. Az önce Yaren’in annesi Duygu Hanım’la görüştüm” dedi.

“MARKETTEN SONRA HABER ALAMADIK”

Duygu Başaran Gazeteci Eşref Larsen’e yaptığı açıklamada; “Kızım her gün okuldan eve servisle geliyor. En son servise binerken görüşmüştük. Genelde 17:00 gibi evde olur. Ben de başka bir okulda öğretmenim. Eve 19:00 gibi geldim. Eve geldiğimde yoktu. Servisçi her günkü yerinde bırakmış. Kameralara baktık. 16:50 sıralarında, servisten indiği yerde Kumsal’la birlikte olduğu görülüyor. Ardından markete giriyorlar. Daha sonra ikisinden de haber alamadık. Yaren’in üzerinde en son siyah kot pantolon, siyah yarım mont, pembe sırt çantası ve Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi’nin okul forması vardı. Çok mutluydu kızım. O gün okulda da gayet mutluymuş. Görenlerin, haber alanların 0543 378 48 83 numarasını aramasını rica ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/esreflarsen/status/1755649932319392208

Lise öğrencilerinden günlerdir haber alınamıyor!