Kayıhan Kayı: Gelecekten tasarruf olmaz!

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık olağan basın açıklamasında, tasarruf tedbirleri kapsamında bu sezon amatör kulüplere deplasman için araç verilmeyeceğinden dolayı kulüplerin ulaşım sıkıntısı yaşayacağını ifade etti.

Kayıhan Kayı: Gelecekten tasarruf olmaz!

GENÇLERİ BÖYLE Mİ KORUYACAKSINIZ?

Kayı, amatör futbolun gönüllülük esası ile yönetilen, başkan ve yöneticilerin kendi cebinden arttırarak yatırım yaptıkları bir alan olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı: Gölcük Amatör kulüpleri sadece A takım değil, 11 yaştan 19 yaşa kadar alt yapı maçlarına çıkıyor. Gençleri bu şekilde mi kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracaksınız? Zaten zor yönetilen kulüpler bu kararla birlikte iyice zor duruma düşecektir.

EN AZINDAN ULAŞIM

Söze geldi mi gençlerin, gençliğin yanındayız diyenler, iş icraata geldi mi tasarruf tedbirlerini bahane ediyor. Amatör futbol ve alt yapı sporun temelidir. Bugün belediyenin sağlaması gereken imkanların birçoğunu hiçbir karşılık ve menfaat beklemeden sağlayan ilçemizin amatör spor kulüpleri ve onların cefakar yöneticilerine en azından ulaşımdan desteği sağlanması gerekiyordu ama onu da yapamıyorsunuz’ diye konuştu.

GELECEKTEN TASARRUF OLMAZ

2024 Olimpiyatlarında Türkiye’nin son 50 senenin en kötü olimpiyat derecesini elde ettiğini belirten Kayı Kayı; ‘Bu belediyeler spora, sporcuya daha fazla destek vermesi gerekirken aksine geçmişte verdiği desteği de kesiyor. Gençler bizim geleceğimizdir. Gelecekten tasarruf olmaz. 85 Milyonluk ülkede 1 tane altın madalya alabilecek sporcuda mı yok? Bu yanlıştan acilen dönülerek amatör spor kulüplerinin yanlarında olmak zorundayız’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Erdem Övüç