Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakamdan karavancılara beklenmedik tebligat!

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki bir sahilde ücretsiz otoparka karavanını park eden vatandaşa Kaymakamlık tarafından dikkat çeken bir tebligat gönderildi. Yazılı açıklamada “karavanın toplumun ahlakını bozduğu” yönünde ifadeler kullanılması dikkat çekti.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesindeki bir

Deprem korkusu ve  artan kira fiyatlarının ardından Türkiye’nin birçok ilinde çeşitli nedenlerden karavan hayatını tercih eden vatandaş sayısı arttı. Kocaeli’de de talep görmeye başlayan karavan yaşamı otopark sıkıntısı nedeniyle başlı başına bir sorun haline geldi. Karavan sahipleri karavan park alanlarının sayılarının arttırılmasını talep ederken ücretsiz otoparklarda yer sıkıntısı yaşayan diğer vatandaşlar karavanlardan şikayetçi oldu.

7 GÜN İÇİNDE KALDIRILMAZSA CEZA YİYECEK

Karamürsel Kaymakamlığı ise gelen şikayetlerin ardından Sahil şeridinde olan Altınkemer Düğün Salonu’nun otoparkında park halinde olan bir karavanın sahibine yazılı tebligat gönderdi. Halkın şikayetçi olduğu belirtilen yazıda şu ifadelere yer verildi: “18.04.2024 tarihli Karamürsel İlçe asayiş toplantısında alınan kararlara istinaden, İdaremiz Altınkemer Düğün Salonu otoparkında bulunan karavanların genel güvenlik, toplum ahlakı, yönünden aksaklıklar yaşandığı ve halk nezdinde şikayetlerin geldiği ve toplumun huzurunu bozacağı değerlendirildiğinden dolayı karavanınızı park alanından 7 gün içerisinde kaldırmanız gerektiği, kaldırmadığınız takdirde hakkınızda cezai işlem uygulanacağı ve çekici marifetiyle kaldırılacağı ve çekici ücretinin tarafınızca karşılanacağı; iş bu tebliğ tebellüğ tutanağı altı birlikte imza altına alınmıştır.”