KAYSERİ SURİYE OLAYI SON DAKİKA: Kayseri'de Ne Oldu? Kayseri Suriyeli Tecavüz Olayı Ne Oldu?

Tüm Türkiye'nin gözü kulağı Kayseri’ye çevrildi. Danışmentgazi ilçesinde yaşanan olayda Suriyeli olduğu söylenen kişinin taciz ve tecavüz olayı kenti karıştırdı. Halk sokağa döküldü. Peki, Kayseri Suriye olayı ne? Kayseri'de ne oldu? İşte yanıtı..

Kayseri Suriyeliler olayı gündemi alt üst etti. Tüm Türkiye'nin konuştuğu Kayseri'nin Danışmentgazi ilçesinde yaşanan küçük kıza tecavüz ve taciz olayı kenti ayağa kaldırdı. Ortalığın yangın yerine döndüğü anlarda halk sokağa çıkıp tepki gösterdi. Bölgeden yangın görüntüleri peş peşe gelirken Suriyelilere ait araçlar ters çevrildi. Peki, Kayseri Suriye olayı ne? Kayseri'de ne oldu? İşte merak edilen Kayseri olayı son dakika gelişmesi..

KAYSERİ SURİYE OLAYI NE?

Kayseri Suriye olayı Danışmentgazi ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan taciz olayından sonra tüm Kayserililer sokağa döküldü. Suriyeli olduğu söylenen şahsın küçük bir kız çocuğuna taciz ve tecavüz ettiği iddia edildi. Olayı duyan halk sopalarla taciz girişiminde bulunan Suriyelilerin bölgesine akın etti. Yangın görüntülerinin geldiği Kayseri'de araçların ters çevrildiği görüntüleri sosyal medyada paylaşılmaya başladı.

KAYSERİ'DE NE OLDU?

Kayseri'de ne oldu Kayseri Valiliği açıklamasında, "30.06.2024 tarihinde ilimiz Danışmentgazi Mahallesinde Suriye uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup, çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır. Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşlarımızın itidalli davranarak, resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur" denildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ