Kazada yaşamını yitirmişti son yolculuğuna uğurlandı

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden nakliye firmasında Müdür olarak görev yapan Gökhan Usanmaz’ın aile ziyareti için Hatay’a gittiği ve dönüş yolunda geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kazada yaşamını yitirmişti son yolculuğuna uğurlandı

Alınan bilgiye göre Kartepe Uzunbey mevkii TEM Otoyolu ile Kuzey Marmara Otoyolu ayrımında meydana gelen olayda, İstanbul istikametinde seyir halindeki Y.B. idaresindeki 33 AGA 730 plakalı otomobil, aynı yöndeki M.K. idaresindeki 54 SK 986 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Y.B. ile araçta yolcu olarak bulunan Gökhan Usanmaz ve C.B. bulundukları yerde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler otomobil sürücüsü Y.B. ve yolcu olarak bulunan Gökhan Usanmaz ile C.B.’yi sıkıştıkları yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan kontrollerde Gökhan Usanmaz'ın hayatını kaybettiği tespit edilmişti.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Kocaeli Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden ve hayati tehlikesi bulunmayan C.B. ise tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olacağı öğrenildi. Usanmaz'ın cenazesi ise, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi Morgunda tamamlanan işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gönderildi. Körfez ilçesinde ikamet eden ve bir nakliye şirketinde müdür olan evli ve 2 çocuk babası Gökhan Usanmaz'ın ailesini görmek yaklaşık 10 gün önce için Hatay'a gittiği ve kazanın dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ