Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kazandık, ama? “3-2”

Kocaelispor, 1. Lig’in 3. haftasında Altay’ı konuk etti. Yeşil siyahlı karşılaşmayı Tanque, Cem Ekinci ve son transfer Emir’in golleriyle 3-1 kazandı ve bu sezonki ilk galibiyetine ulaştı. Ancak mücadelede 3-0 öne geçen Kocaelispor maçı koparamadı ve son bölümlerde taraftarı strese soktu!

Kocaelispor, 1. Lig’in 3.

GOLLER 30’DAN SONRA

Kocaeli Stadı’nda oynanan maçta yaklaşık 8 bin taraftarının karşısına çıkan Kocaelispor genel manada oyunun hakimiydi. Mücadelenin ilk yarım saatinde Altay’ın, Kocaelispor’un 4 pozisyonu vardı. İlk yarım saat golsüz geçerken ilk gol 33’te geldi. Kocaelispor, Tanque’nin golü ile öne geçti. Amaral’ın milimetrik pasında topu kontrol eden Brezilyalı soğuk kanlı bir şekilde topu ağlara gönderdi.

NE YAPTIN FOFANA!

5 dakika sonra fark 2’ye çıktı. Kocaelispor’da Amaral’ın pasında Cem topla buluştu ve sol ayağı ile çektiği şut sonrası topu tam sol köşeden ağlara gönderdi. İlk yarıda başka gol olmadı. 69’da Kocaelispor’da Amaral kazandığı topla ceza sahasına kadar sokuldu, pasında Cem topun 1 metre arkasında kaldı ve net bir pozisyon kaçtı. 74’te Kocaelispor sahada 10 kişi kaldı. Topsuz alanda rakibinin sırtını ısıran Fofana kırmızı kart gördü. Kullanılan serbest vuruşta Altay ekibinin topu sol kale direğinden döndü.

SON BÖLÜMLERDE GOLLER

83’te Kocaelispor’u rahatlatan gol Emir’den geldi. Kısa bir süre önce oyuna giren Emir, Candeias’ın kornerinde nefis bir kafa golü ile farkı 3’e çıkardı. (3-0) 3 dakika sonra Altay, Zeki ile farkı 2’ye indirdi. Ceza sahası sol çaprazında topla buluşan bu futbolcu Harun’un solundan topu ağlara gönderdi. (3-1) Kalan sürede enteresan işler oldu.

GERİLİM FİLMİ GİBİYDİ

Kocaelispor ceza sahasına gönderilen uzun topta Alihan, Paixao’ya çok gereksiz bir faul yaptı ve Altay penaltı kazandı. Aynı futbolcu penaltıdan topu ağlara gönderdi. “3-2” Kalan sürede başka gol olmadı ve sezona Manisa ve Eyüp yenilgileriyle başlayan yeşil siyahlılar üçüncü haftada 3 puanı 3 golle aldı. Kocaelispor 4. maçında 1 Eylül’de Adanaspor ile oynayacak.