Kemal Kılıçdaroğlu parti mi kuruyor? Ankara'yı sallayan iddia!

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında kulisleri hareketlendiren parti kuruyor iddiası konusundan İlhan Kesici konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu parti mi kuruyor? Ankara'yı sallayan iddia!

Mayıs 2023 seçimlerinde adaylığı tartışılan, sonucunda aday olan ve seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, bir TV programında ses getiren aıklamalar yapmıştı. Kılıçdaroğlu’nun adaylık süreciyle ilgili “Ben adaylığımı diretmedim. Partim aday olmamı istedi” sözleri sönen tartışmaları tekrar alevlendirirken Kılıçdaroğlu’yla ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

ÖNKİBAR İDDİA ETTİ!

Sabahattin Önkibar, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun merkez sağın önemli isimlerinden CHP eski Milletvekili İlhan Kesici ile birlikte merkezde bir parti kuracağını ileri sürdü.

MERKEZDE YENİ BİR PARTİ

Yeniçağ Gazetesi'nden Tolga Şahin'in haberine göre, Önkibar, “Fısıldanan bir şey de merkezde yeni bir partinin kurulacağı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İlhan Kesici’nin kuracağı söylenen bu partiye katılmak için zemin inşa etmek istediği söylentileri var” ifadelerini kullandı.

KESİCİ YALANLADI

İddialarla ilgili Yeniçağ’dan Tolga Şahin’e konuşan Kesici, “İddialar gerçeği yansıtmıyor. Sanıyorum sayın Önkibar yarın bununla ilgili açıklama yapacaktır” dedi.

Kaynak: Yeniçağ