Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kenan Işık Kaç Yıldır Yoğun Bakımda? Kenan Işık Komadan Çıktı Mı? Kenan Işık Son Hali Fotoğraf

ATV’nin en sevilen yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster ile bütünleşen Kenan Işık son dakika bilgisi var mı merak edildi. 9 yıldan bu yana komada olan Kenan Işık son hali araştırıldı. Kenan Işık’ın son halini merak eden vatandaşlar fotoğraflarını incelemeye koyuldu. Peki, Kenan Işık kaç yıldır yoğun bakımda? İşte yanıtı..

ATV'nin en sevilen yarışmalarından

2014 yılında geçirdiği ev kazasının ardından komaya giren Kenan Işık araştırmaları yoğunlaştı. 2023 yılının bitmesine kısa süre kala Kenan Işık son durumu merak edildi. 9 yıldır komada olan ünlü ismin son durumu sevenleri tarafından incelenmeye başladı. 2014’ten bu yana bilinci kapalı bir şekilde yoğun bakımda tedavi altında olan Kenan Işık’ın son hali merak konusu oldu. Son zamanlarda iyileşti iddialarıyla gündem olan Kenan Işık hala aynı durumda mı sorgulandı. Oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu olan Kenan Işık severler Kenan Işık ne oldu, Kenan Işık kaç yaşında, Kenan Işık öldü mü, Kenan Işık yaşıyor mu, Kenan Işık son hali fotoğraf merak etti. Peki, Kenan Işık kaç yıldır yoğun bakımda? Kenan Işık komadan çıktı mı? İşte merak edilen detaylar ve Kenan Işık bilgileri..

KENAN IŞIK SON DURUMU

İlk bölümü 2001 yılında ekrana gelen Dadı dizisi ile hafızalara kazınan Kenan Işık son dakika gelişmeleri merak edildi. Başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen’in paylaştığı Dadı dizisinde rol alan Kenan Işık hala komada mı araştırıldı. Milyonlarca seveni olan ünlü ismin son durumu merak konusu oldu. 21 Mart 2014 tarihinde bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Kenan Işık ameliyata alındı. Hayati tehlikesi olan ünlü ismin sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptığı öğrenildi. Beyin kanaması geçiren Kenan Işık o tarihten bu yana komada. Geçtiğimiz dönemde bilinci kapalı olarak yaşayan Kenan Işık’ın arkadaşı Ozan Zeybek, “Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor” dedi. Kenan Işık’ın eşi Beril Işık ise, “Kenan’ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı” yorumunu yaptı.

KENAN IŞIK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1947 Malatya doğumlu olan Yusuf Kenan Işık, Devlet Demiryolları’ndan emekli bir memur çocuğudur. Malatya Halkevi’nde amatör tiyatro yapmaya başlayan Kenan Işık, Ankara’da okurken Meydan Sahnesi’ne girdi. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Kenan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu. Resmî Gazete, Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl, Akşam gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında Dadı dizisi ile hafızalara kazındı. 2005 yılında Star Haber’i sunan Kenan Işık, 21 Mart 2014 günü bilinci kapalı halde hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bu nedenle beyin kanaması geçiren Kenan Işık o günden beri hala komada bulunuyor.