Kendi Düşen Ağlamaz 16 Bölüm İzle! Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Perşembe günleri yayınlanan TRT1 yapımı Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm geldi. Son bölümün ardından gözler Kendi Düşen Ağlamaz 16. bölüme çevrildi. Yeni bölüme, "Söküp atacağım seni. Aklımdan da, kalbimden de kazıyacağım!” sözleri damga vurdu. İşte merak edilen Kendi Düşen Ağlamaz 16. bölüm izleme ekranı..

TRT1 yapımı Kendi Düşen Ağlamaz dizisi devam ediyor. Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar ve Enes Koçak gibi isimlerin yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz dizisi yeni bölüm zamanı geldi. 5 Ekim Perşembe günü ekrana gelecek 16. bölüm öncesi araştırmalar sıklaştı. Dizinin sıkı takipçileri yeni bölümde yaşanacak detayları araştırmaya koyuldu. İşte merakla beklenen Kendi Düşen Ağlamaz 16 Bölüm izleme ekranı..

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 16. BÖLÜM ÖZETİ

5 Ekim Perşembe akşamı izlenecek Kendi Düşen Ağlamaz 16. bölümde Alize, büyük sırrı öğrendi artık. Herkes bu sırrın yemek masasında ortaya çıktığını sandı ancak gerçek öyle değildi. Alize zaten o masaya geldiğinde sırrı biliyordu. Kendisine en başından beri kurulan bu oyuna oyunla karşılık verdi ve evi terk etti. Alize’nin oyununa istemeyerek de olsa eşlik eden Serkan’ın ise içi hiç rahat değil. Alize’yi uyarır ancak Alize, babasına bir ders vermeye kararlı.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 15. BÖLÜM

Alize, kendisine ulaşan tebligatla şok oldu. Şimdi uğraşması gereken bir başka sorun dava var. Aynı tebligat Serkan'a da gidecek ve işler iyice karıştı. Hatta Serkan'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Bir yandan dava açılmasın diye uğraşırken şimdi bir de Serkan davanın gerçekten açıldığını öğrenmesin diye uğraştı. Ancak herkesi kötü bir sürpriz beklemektedir. Aileler tüm bu olan bitenden habersiz düğün hazırlığına son hız devam ederken şimdi Alize ve Serkan'ın çözmesi gereken başka bir problem daha var. Ortadan kaybolan Adil'in peşine düştü.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ OYUNCULARI

Hakan Yılmaz

Selen Soyder

Eylül Tumbar

Enes Koçak

Berat Yenilmez

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ BÖLÜMLERİ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN