Kendisinden 29 yaş küçük rakibini böyle teselli etti

2. Amatör Play-Off yarı final maçında Karamürsel Ereğlispor, İzmit Yeşilovaspor’u Mehmet Ali ve Sinan’ın golleriyle 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Maçın ardından saha içinde iki farklı duygu hakimdi.

Kendisinden 29 yaş küçük rakibini böyle teselli etti

1000’DEN FAZLA MAÇI VAR

İlimizin meşhur ikizleri Hasan ile Cengiz Furuncu bu sezon Karamürsel Ereğlispor’un formasını giyiyor. İkizlerden Cengiz’i son anda çalıştığı fabrikadan mesai için çağırdılar ve yarı Cengiz Furuncu Yeşilova maçında oynayamadı. Kariyerinde çok sayıda şampiyonluk bulunan ve ilimiz amatörünün kıdemli kademeli futbolcusu, kariyerinde 1000’den fazla maçı bulunan Hasan Furuncu ise Ereğli adına 11’de sahadaki yerini aldı.

Kendisinden 29 yaş küçük rakibini böyle teselli etti - Resim : 1

100 DAKİKA MÜTHİŞ PERFORMANS GÖSTERDİ

Savunmada oynayan Hasan Furuncu, dişli rakibi karşısında gençlere taş çıkaran bir performans ortaya koydu. Uzatmalarla birlikte yaklaşık 100 dakika boyunca üstün bir efor sarf eden futbolcu alınan galibiyette pay sahibiydi. Sahaların efendi ve büyük karakterlerinden birisi olan 47 yaşındaki futbolcu maçın ardından finale çıkamayan rakibi Yeşilovaspor’un genç futbolcularını teselli etti.

Kendisinden 29 yaş küçük rakibini böyle teselli etti - Resim : 2

DAHA ÖNÜNDE UZUN YILLAR VAR

Çalan son düdük ile birlikte kendisini bir anda yere bırakan ve gözyaşlarına hakim olamayan futbolculardan birisi de 2006 doğumlu stoper Yiğithan Gedikli’ydi. Kendisinden 29 yaş büyük Hasan ağabeyi, Yiğithan’ın elinden tuttu ve “Kalk kardeşim… Önünde daha çok uzun yıllar var… Sadece bir 90 dakikaydı ve yapabileceğinizin en iyisini yaptınız. Biz bugün çok güçlü bir takımı eledik. Hepinizi mücadelelerinizden dolayı kutluyorum” diyerek ne kadar büyük bir karakter olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Kendisinden 29 yaş küçük rakibini böyle teselli etti - Resim : 3

Kaynak: HABER MERKEZİ