Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bünyamin Çiftçi kendisine oy vermeyenleri işten kovdu mu?

CHP’den Çayırova Belediye Başkanı adayı olan Muharrem Gökçe sosyal medyadan önemli iddialarda bulundu. Gökçe, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin kendisine oy vermeyen işçileri önce  listelediğini ardından işten çıkardığını söyledi.

CHP’den Çayırova Belediye Başkanı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Çayırova Belediye Başkanı olan Muharrem Gökçe AK Partili Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin hacca gitmeden önce belediyede kendisine oy vermeyen işçileri işten çıkardığını iddia etti.

“HELALLİK ALMASI GEREKİRKEN…”

İşte CHP’li Gökçe’nin açıklamasının tamamı: “Hac’ca giderken işçi kıyımı mı yaptı? AK Parti Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Haziran’da Hacca gidecekmiş. Hac yolculuğu öncesinde helallik alması gereken başkanın, bugün birçok işçisini haber vermeden telefon ile işten çıkardıklarının haberini vermiş.

“SİNSİ PLANLAR İÇİNDEYMİŞ”

Hiçbir işveren haber vermeden telefon ile işçisini işten çıkartmaz. Bu etik olmaz, ayıptır günahtır. Seçimlerden sonra ortalıklarda görünmeyen Çiftçi meğerse sinsi planlar ile işçiler içerisine güvendiği kişileri bana oy vermeyenler kim diye liste yaptığı iddia edildi.

“KANUNSUZLUKTUR SUÇTUR”

Bana oy vermedi diye Çayırova’da yaşayan insanları işten çıkartamazsın, çıkarttığın insanların yerine işçi alamazsın, kanunsuzluktur suçtur ve işe iade gerektiren durumları vardır. Bünyamin Çiftçi hacca gitmeden işçinden helallik al!

“AKLINIZI BAŞINIZA ALIN”

Bu hiç iyi bir şey değil 3 yıldır 5 yıldır öğretmenlik yapanları işten çıkartan zihniyet, kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Aklınızı başınıza alın insanlardan helallik alarak işlerine devam ettirin”