Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kent Lokantasında yemek 40 lira, bizde bedava!

İzmit Belediyesi’nin hizmete geçirdiği Kent Lokantası’ndan 3 çeşit yemeğin 40 TL’ye satılması ve reklamının yapılmasına BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü’den tepki geldi.

İzmit Belediyesi’nin hizmete geçirdiği

Bilindiği üzere İzmit Belediyesi geçtiğimiz gün Kent Lokantası’nı hizmete açtı. 3 çeşit yemeğin 40 TL’den satıldığı Kent Lokantası hizmetini eleştiren BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Alperen Ocakları Aşevi’nde her gün 3 binin üzerinde vatandaşa ücretsiz yemek verdiklerini söyledi.

“HAKKI VERİLECEK KİŞİ BİZLERİZ”

Kent Lokantası’nda 40 TL’lik menüyü kendilerinin ücretsiz verdiğini ancak bu kadar gündemde yer almadıklarından rahatsız olduğunu dile getiren Küpçü, “Bu işlerin böyle reklam yapılmasını doğru bulmuyoruz. Eğer birine hakkı verilecekse o kişiler biziz. Bu konuda bir yanlışlık var bizler bunu kabul etmiyoruz.

“3 BİN ÖĞRENCİYE”

Alperen Ocakları Aşevimizde yemek öğrenci kardeşlerimize ücretsiz. Aşevimizde her gün saat 11.00 ile 18.00 arasında 3 bin öğrenciye ücretsiz şekilde yemek veriliyor. Öğrenciler yemek hizmeti dışında aşevi binasında yer alan kütüphane kısmında kitap okuyabiliyor,ders çalışabiliyor ve çıktı alabiliyorlar.

“TAKTİR SİZİN…”

Öğrenciler yerleşkede ders zamanları dışında televizyon izleyebiliyor, bilardo veya oyun konsolu alanında zaman geçirebiliyor. Alperen Ocakları Umuttepe Yerleşkemiz saat 22.00’ye kadar hizmet veriyor. Yerleşkede çay ve kahve de ücretsiz olarak sunuluyor. Taktir sizin..”