Kerem Aktürkoğlu için kritik zamanlar! Transferi için görüşmeler başladı. Güncel transfer haberleri nelerdir?

Süper Lig'de yeni sezon yaklaşırken, kulüpler iddialı kadrolar oluşturmak için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Peki günün transfer haberleri neler?

Kerem Aktürkoğlu için kritik zamanlar! Transferi için görüşmeler başladı. Güncel transfer haberleri nelerdir?

KEREM AKTÜRKOĞLU REAL SOCIEDAD'A DOĞRU!

Gelecek sezon kadrosunda değişiklikler yapmak isteyen Real Sociedad, Kerem Aktürkoğlu'na yöneldi. EURO 2024'te mücadele eden İspanyol ekibi, turnuvanın sona ermesinin ardından Kerem'le ilgili görüşmelere başladı. 25 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 15 milyon Euro olarak belirlenmişken, Real Sociedad bu rakamı pazarlıklarla düşürmeyi hedefliyor. Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden milli oyuncunun mevcut piyasa değeri 15 milyon Euro olarak gösteriliyor.2020 yılından bu yana Galatasaray'da forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımda çıktığı 173 maçta 44 gol atıp, 39 asist gerçekleştirdi.

MAXI GÓMEZ DE AYRILIK YOLUNDA! TRABZONSPOR’DA BÜYÜK DEĞİŞİM

Kerem Aktürkoğlu için kritik zamanlar! Transferi için görüşmeler başladı. Güncel transfer haberleri nelerdir? - Resim : 1

Trabzonspor'da değişim devam ediyor. Thomas Meunier kısa süre önce sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Şimdi de Maxi Gómez'in sözleşmesinin feshi için görüşmelere başlandı. Uruguaylı golcünün bugün Trabzon'dan ayrılması bekleniyor. Gómez, geçen sezonu İspanyol ekibi Cadiz'de kiralık olarak geçirmişti.

TAYFUR BİNGÖL’E YENİ TALİPLER GELİYOR

Kerem Aktürkoğlu için kritik zamanlar! Transferi için görüşmeler başladı. Güncel transfer haberleri nelerdir? - Resim : 2

Konyaspor ve Antalyaspor’un ardından Tayfur Bingöl için yeni bir talip daha ortaya çıktı. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu için Süper Lig’in yeni takımlarından Göztepe’nin devreye girdiği öğrenildi. İzmir ekibinin, Tayfur Bingöl ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferi tamamlamak istediği bildirildi. Tayfur Bingöl, gelecek sezon için kesinlikle kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında bulunuyor.

FENERBAHÇE’DEN ÜLTİMATOM

Fenerbahçe, transfer gündeminin önemli isimlerinden Youssef En-Nesyri için Sevilla’dan yanıt bekliyor. Di Marzio’nun haberine göre, Fenerbahçe, Faslı golcünün transferi için Sevilla'ya ültimatom verdi. İspanyol kulübü, Fenerbahçe'nin teklifine bu Cuma (bugün) yanıt verecek.Öte yandan, Roma'nın 27 yaşındaki futbolcunun transferi için hala ilgilendiği, ancak İtalyan ekibinin Fenerbahçe'nin teklifini geçmesinin zor olduğu belirtiliyor.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Sevilla ile sözleşmesi 2025’te sona erecek olan 27 yaşındaki futbolcunun mevcut piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor. Sevilla formasıyla toplamda 196 maça çıkan tecrübeli golcü, 73 gol ve 7 asist yaptı.

TAVERNİER MÜDESİ

Trabzonspor, Thomas Meunier'in takımdan ayrılmasının ardından sağ bek transferi için hızla harekete geçti. Bordo-mavililer için gündeme gelen yeni isim, Rangers'tan James Tavernier oldu.

RANGERS’A TEKLİF

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Trabzonspor, Tavernier için Rangers’a resmi bir teklif yaptı. Trabzonspor'un sunduğu teklifin detayları ise henüz açıklanmadı.Güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olarak belirlenen Tavernier'in Rangers ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 2015 yılından bu yana Rangers forması giyen James Tavernier, İskoç ekibinde 460 maçta 125 gol atıp, 129 asist yaptı.

Kaynak: Hürriyet