Kesintiler yıllardır devam ediyor! İSU'yu göreve davet ettiler

İzmit Orhaniye Mahallesi sakinleri, yaz aylarında mahallenin üst kesimlerinde sürekli yaşanan su kesintilerinden dolayı İSU'yu göreve davet ediyor.

Kesintiler yıllardır devam ediyor! İSU'yu göreve davet ettiler

İzmit Orhaniye mahallesi sakinleri sürekli yaşanan su kesintilerinden dolayı şikayetçi. Aşağı ve YukarI olmak üzere iki bölgeden oluşan mahallenin üst kısmında yaşanan kesintilerden şikayetçi olan mahalleli, İSU'ya sürekli dilekçe ile başvurmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını belirtti.

İSU'YU GÖREVE ÇAĞIRIYORLAR

Mahallede su kesintisi durumunun yıllardır devam ettiğini belirten mahalle sakinleri her gün bu olumsuz durumla karşılaştıklarını ifade etti. İSU'yu göreve çağıran mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada "köyün alt bölgesinde sular normal akarken, bizlerin ikamet ettiği üst bölgede her gün su kesintisi yaşıyoruz. Bu durum insanların psikolojisini bozmuştur. Burada İSU yetkililerini empati yapmaya davet ediyoruz. Bayramın birinci günü suların akmadığını makinaların çalışmadığını insanların banyo yapamadığını su gelsede ip gibi aktığını hatırlatmak isteriz. Bu durumun insanların kaderi olmamasınıvdüşünüyor mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini rica ediyoruz" dediler.

Kaynak: Murathan Birinci