Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KEV’in ilk icraatlarını açıkladı!

Görevde bir ayını geride bırakan Kocaeli Eğitim Vakfı başkanı Tolga Sirmen ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Sirmen yaptığı açıklamada vakfın yeni çalışmalarından bahsetti.

Görevde bir ayını geride

Kısa adı KEV olan Kocaeli Eğitim Vakfı geçtiğimiz ay olağan genel kurulunu gerçekleştirmişti. Mevcut Başkan Serhan Kasım’ın yeniden aday olmadığı kongrede 12 dönem boyunca KEV Başkanlığı yapan eski İzmit Büyükşehir Belediyesi ve Kocaelispor Başkanı Sefa Sirmen’in oğlu Tolga Sirmen tek aday olmuş ve başkan seçilmişti. Yeni görevinde ilk ayı doldurmaya hazırlanan Sirmen, bugün yönetimi ile birlikte basın toplantısı yaptı. İzmit Seka Sahil’de bulunan bir restoranda yapılan tanışma toplantısına yönetim üyeleri de katıldı.

“İŞ İNSANLARIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

Görevde bir ayı geride bıraktıklarını ifade eden Tolga Sirmen, “Araştırmalarımızı yaptık. Çalışmalarımıza yenileme ile başlamaya karar verdik. Logomuzu değiştirme kararı aldık. Sosyal medyamızı güçlendireceğiz. KEV’in açılımını bilmeyen vatandaşlarımız var. Daha çok insana ulaşmayı hedefliyoruz. Bizim sosyal medyada takipçi sayımızın artması, daha çok insana ulaşmamız lazım. Kocaeli Eğitim Vakfı ile yanlış lanse edilen algılar var. Kocaeli Eğitim Vakfı Kocaeli’nin güzel bir kurumudur. İş İnsanlarının destek vermekten kaçınmayacağı bir vakıftır. İş İnsanlarımızın desteklerini bekliyoruz. 1 ayda 10’dan fazla toplantı yaptık. Bugüne kadar çok fazla eğitime yönelişmiş. Bunu daha da arttırıp burs sayımızı arttırmak istiyoruz.

“İYİ YOL KAT ETTİK”

Sağlık alanında desteklerimiz olsun istiyoruz. Hayvanlar ile ilgili konularda hayvanseverler ile birlikte olmak istiyoruz. 1 aydır iyi yol kat ettik. İnternet sitemiz yeni bir oluşum yolunda. SMS’li bağış yoluna geçiyoruz. Çelenklerimizi yeniliyoruz. 100 çocuğa bayram için hediyeler vereceğiz. Bir çok ihtiyaç sahibi insana ulaşmamız lazım. Geçen yıl 228 öğrenciyle sezonu kapattık. 200 öğrenci hedefliyoruz. Burs mülakalarımız ağustos ayında başlayacak. Mevcuttaki paramız 11 milyon 650 bin lira paramız var. Çelenk gelirlerimiz var. Başka da hiçbir gelirimiz yok. Gelirleri artırmak için çalışmalarımız var. Üyelerimizi seçerken tanınan bilinen üyeleri seçiyoruz. 107 üyeye ulaştık. Destekleri sonsuz şekilde alacağız. Sabit bir sayı belirlemedik” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devredilen KEV tesisleri ile ilgili soruları da yanıtlayan Sirmen, “KEV tesisleri ile ilgili bilgim yok. Kocaelispor’un tesisleri ile ilgili bir durumumuz ve bilgimiz yok” dedi.