KIBRIS BARIŞ HAREKATI KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ: 1974 Kıbrıs Barış Harekatı 50 Yıl Sözleri En Yeni Resimli! Kıbrıs Barış Harekatı Yıldönümü Mesajları

1974 yılında yapılan Kıbrıs Barış Harekatı yıldönümü geldi çattı. 20 Temmuz Cumartesi günü başarılı bir şekilde sonuçlanan Kıbrıs Barış Harekatı dönemin Başbakanı Bülent Ecevit öncülüğünde yapıldı. 50. yılının kutlanmasıyla Kıbrıs Barış Harekatı görselleri incelendi. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı kutlu olsun! İşte 1974 Kıbrıs Barış Harekatı kutlama mesajları..

KIBRIS BARIŞ HAREKATI KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ: 1974 Kıbrıs Barış Harekatı 50 Yıl Sözleri En Yeni Resimli! Kıbrıs Barış Harekatı Yıldönümü Mesajları

Kıbrıs Barış Harekatı kutlama mesajları sorgulaması yapan vatandaşlar sorgulamalara başladı. 1974 yılında Ayşe Tatile Çıksın parolasıyla gerçekleşen Kıbrıs Barış Harekatı başarılı bir şekilde sonuçlandı. 20 Temmuz Cumartesi gününün gelişiyle 1974 Kıbrıs Barış Harekatı 50 yıl sözleri araştırıldı. Dönemin Başbakanı Bülent Ecevit ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Semih Sancar liderliğinde yapılan Kıbrıs Barış Harekatı resimleri sizler için derlendi. İşte Kıbrıs Barış Harekatı yıldönümü mesajları..

1974 KIBRIS BARIŞ HAREKATI KUTLAMA MESAJLARI

Ayşe tatile çıksın" denilerek başlatılan ve Kıbrıs'a kalıcı barışı getiren o harekatta rol oynamış herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Dünya güçlerinin ambargo tehditlerine ve dönemin güç şartlarına rağmen yavru vatanı sahipsiz bırakmayan tüm ecdada selam olsun. Allah hepinizden razı olsun. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde hepinize saygı ve minnetle...

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında, barışı sağlayan tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz. Bu harekat, sadece Kıbrıs Türk halkı için değil, tüm dünya için bir barış ve adalet örneğidir. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz.

KIBRIS BARIŞ HAREKATI KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ: 1974 Kıbrıs Barış Harekatı 50 Yıl Sözleri En Yeni Resimli! Kıbrıs Barış Harekatı Yıldönümü Mesajları - Resim : 1

KIBRIS BARIŞ HAREKATI GÖRSELLERİ

50 yıl önce Kıbrıs'ta barışı sağlamak için canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize minnettarız. Bu önemli yıl dönümünde barışın önemini bir kez daha hatırlıyoruz.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde, bu harekatın barışı ve huzuru sağlama adına ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnettarız. Barışın ve kardeşliğin her zaman ön planda olduğu bir dünya dileğiyle.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında, barış ve huzur içinde yaşamayı sürdüren Kıbrıs Türk halkına selam olsun.

Kaynak: Şermin Temur