Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kilise saldırısındaki zanlılar yakalandı!

İstanbul Sarıyer Büyükdere Mahallesi’nde bulunan Santa Maria Kilisesi’ne pazar ayini sırasında düzenlenen silahlı saldırı sonrası hakkında arama başlatılan 2 katil zanlısı yakalandı. Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklama yaptı. Zanlıların DEAŞ’lı olduğu yönünde konuştu.

İstanbul Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile asayiş ve ilçe emniyet ekipleri, Büyükdere Mahallesi’ndeki Santa Maria Kilisesi’nde ayin sırasında yapılan silahlı saldırının şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatmıştı. Aranan iki katil zanlısı yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya haberi sosyal medya hesabından duyurarak aile ve yakınlarına yeniden başsağlığı diledi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesi’nde pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır. Failleri tespit edip yakalayan İstanbul Emniyetimizi ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşımızın ailesine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyorum.”

“DEAŞLI OLDUKLARINI DEĞERLNDİRİYORUZ”

Yerlikaya ayrıca son yaptığı açıklamada zanlıların DEAŞ’lı olduklarını değerlendirdiğini söyledi. Açıklamasında “Biri Tacikistanlı diğeri Rusyalı olan bu zanlıların DEAŞ’lı olduklarını değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.