Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru: Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk Soru Cevabı

Kim Milyoner Olmak İster başvuru araştırmaları başladı. Peki, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunucu koltuğunda oturduğu fenomen yarışmaya nasıl başvuru yapılır? İşte Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu ve tüm detaylar..

Bu haberin fotoğrafı yok

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru: Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk Soru Cevabı

Türkiye’de yayınlanan fenomen yapımlardan olan Kim Milyoner Olmak İster ekranda kasırga yaratmaya devam ediyor. Milyonları ekran karşısına çivileyen bilgi yarışması her soru başına verilen para ödülü ile herkesi ilgilendiriyor. Format olarak “Who Wants to Be a Millionaire?” adlı İngiliz programının bir versiyonu olan yarışmanın sunucu koltuğunda ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yer alıyor. Pazar akşamları saat 20.00’da başlayan Kim Milyoner Olmak İster başvuru adımları merak ediliyor. İşte 1 Milyon para ödüllü yarışmanın merak edilen detayları…

KİM MİLYONER OLMAK İSTER

Belirli bir miktar parayı kazanmak için çeşitli soruları yanıtlamaya çalışan yarışmacılar ekran başındaki izleyiciyi hop oturup hop kaldırıyor. Her soru için dört seçenek veriliyor ve yarışmacılar doğru cevabı seçerek ilerliyor. Yarışmacılar yanlış bir cevap verdiklerinde yarışma sona eriyor. Bazı joker hakları kullanarak cevapları bulmada yardım alabilen yarışmacılar Kim Milyoner Olmak İster büyük ödül için ter döküyor.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BAŞVURU

ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına başvuru yapmak isteyenlerin bu adımları takip etmesi gerekiyor. Genellikle yarışmanın resmi web sitesi ya da ATV’nin web sitesi üzerinden başvuru formuna ulaşılabiliyor. Başvuru süreçleri ve şartları zamanla değişebiliyor. Yarışmaya başvurmak için gerekli adımlar takip edilerek istenen bilgilerle birlikte başvuru işlemleri yapılıyor.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına başvuru yapmak için aşağıda yer alan linke tıklayın. Başvuru formunda sizden istenen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun. Kişisel bilgiler, iletişim bilgileri ve bazen ek bilgileri doğru girdiğinizden emin olun. Formu tamamladıktan sonra gönderin. Başarılı bir şekilde gönderildiyse onay mesajını bekleyin. Eğer başvurunuz olumlu olursa yarışma ekibi sizinle iletişime geçecek.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ