Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kim Milyoner Olmak İster Filistin Sorusu Damga Vurdu! Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler Kimdir?

Milyonları ekran başına çivileyen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışan Eyüp İşler gündemin ilk maddesi haline geldi. Kenan İmirzalıoğlu, Eyüp İşler’e 1 milyonluk Filistin sorusunu yöneltti. O anlar Kim Milyoner Olmak İster programına damga vurdu. İşte Eyüp İşler’e 5 milyonluk soruyu açtırma hakkı veren Filistin sorusu..

Milyonları ekran başına çivileyen

ATV ekranlarında yayınlanan sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster gündeme girdi. Milyonlarca izleyiciyi ekran karşısına çivileyen bilgi yarışmasında Filistin sorusu sosyal medyayı hareketlendirdi. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster’de Eyüp İşler isimi yarışmacı heyecan dozunu artırdı. Yarışmacı Eyüp İşler’e yöneltilen 1 milyon değerindeki Filistin sorusu Kim Milyoner Olmak İster’e damga vurdu. O anları izleyenler Eyüp İşler Kim Milyoner Olmak İster, Kim Milyoner Olmak İster Eyüp, Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soru araştırmasına girişti.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER EYÜP İŞLER

Son günlerin en dikkat çeken olayı kuşkusuz Filistin İsrail savaşı oldu. Tüm Dünyanın gözü kulağı Ortadoğu’ya çevrildi. Bu noktada televizyon tarihinin en sevilen bilgi yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster sosyal medyayı salladı. 5 Kasım Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Eyüp İşler, 1 milyon TL değerindeki soruyu açtırmayı başardı. 1 Milyon değerindeki soru ile İsrail’in Filistin topraklarındaki zulmü bir kez daha dikkat çekti. Eyüp İşler isimli yarışmacıya yöneltilen soruda, “İsrail’in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?” denildi. A şıkkında Hulk posteri, B şıkkında Karpuz dilimi, C şıkkında Kırmızı karanfil, D şıkkında Sedir ağacı dalı cevapları yer aldı.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER FİLİSTİN SORUSU

“İsrail’in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?” sorusuna Eyüp İşler isimli yarışmacı B) Karpuz dilimi yanıtını verdi. Soruyu doğru cevaplayan Eyüp İşler ayakta alkışlandı, Kim Milyoner Olmak İster büyük ödülü 5 milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hak kazanan Eyüp İşler sosyal medyayı ayaklandırdı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, “İnşallah o topraklara barış gelir, oradaki sivil insanların ölümü son bulur. Şu sivillerin ölmesi hepimizin içini acıtıyor. Gazze’deki sivilleri, bütün dünya bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor. Gerçekten haklının yanında olmuyorlar. İnşallah kendini büyük gören ülkeler, insani vicdani bir şekilde son bulur. Oradaki insanlar için dua ediyoruz” diyerek Filistin halkı için dua etti.

MİLYONER EYÜP İŞLER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Türkiye’nin en sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster son bölüm yarışmacısı Eyüp İşler dikkat çekti. Kenan İmirzalıoğlu’nun sorularını yönelttiği Eyüp İşler genç bir yetenek olarak görüldü. Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenci olan Eyüp İşler Filistin sorusu ile izleyicilerin gönlünü fethetti. Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde okuyan Eyüp İşler henüz 20 yaşında. Akademik başarılarıyla da dikkat çeken üniversite öğrencisi üniversiteye giriş sınavında Türkiye 49.su oldu. İlk 100 içinde yer almanın haklı gururunu yaşayan Eyüp İşler büyük ödül 5 milyon TL’ye adım attı.