Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kim Milyoner Olmak İster Tarihi An: 5 Milyonluk Soru Açılıyor!

ATV’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster güne damgasını vurdu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan yapımda 1 milyonluk sorunun ardından gözler bu kez büyük ödül 5 milyona çevriliyor. Ahmet Talha Dağlı adlı yarışmacı tüm Türkiye’ye nefeslerini tutturuyor. İşte üniversite öğrencisi gencin yaşattığı tarihi an..

ATV'nin sevilen yarışma programı

ATV KİM MİLYONER OLMAK İSTER İZLE

Türkiye’de en çok izlenen yarışma Kim Milyoner Olmak İster ekranda fırtınalar yaratmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen yarışma programı milyonların gündeminde yer alıyor. Pazar akşamları saat 20.00’da yeni bölümüyle ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster tarihi an herkesi şok ediyor. Ahmet Talha Dağlı adlı üniversite öğrencisinin yarışında 5 milyonluk büyük ödüle ramak kalıyor. O anları görenler gözlerine inanamıyor. İşte Kim Milyoner Olmak İster detayları..

ATV KİM MİLYONER OLMAK İSTER

Büyük ödül 5 milyonu kazanmak için ter döken yarışmacılar ekran karşısındaki izleyiciyi hop oturup hop kaldırıyor. Rabia Göğercin’in kazandığı 1 milyonluk büyük ödülün ardından rakam 5 milyona dayanıyor. Yeni yarışmacılarla ve büyük ödül 5 milyonla yola devam eden yapım için arama motorlarında Kim Milyoner Olmak İster seyirci başvuru, İstanbul’dan Ankara’ya giden biri 450 km, Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman araştırmaları yapılıyor.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 5 MİLYONLUK SORU

Pazar akşamlarının efsanesi Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan üniversite öğrencisi Ahmet Talha Dağlı’nın sorularla imtihanını görenler heyecandan duramadı. Geceye damga vuran tarihi anda gencin performansı herkesi heyecanlandırdı. 500 bin TL değerindeki soruyu bilen genç 1 milyon TL değerindeki soruyu açtırma hakkını elde etti. Yarışmacının karşısına, “Türkiye’de başbakanlık veya cumhurbaşkanlığı yapmış bu dört kişiden hangisinin tam adı yanlış yazılmıştır?” sorusu çıkınca ne yanıt vereceği merak konusu oldu. Hem yarı yarıya hem de çift cevap joker hakkını kullanan Ahmet Dağlı, “C- Mahmut Turgut Özal” cevabını seçti ve 500 bin TL kazandı. 1 milyonluk soruyu açtıran yarışmacı bu soruya da doğru cevap verirse büyük ödül 5 milyonu görmeye hak kazanacak. Tüm Türkiye’nin merak ettiği büyük ödülü alacak mı sorusuna 1 Ekim Pazar akşamı yanıt bulacağız.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BAŞVURU

ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına başvuru yapmak isteyenlerin resmi web sitesi ya da ATV’nin web sitesi üzerinden başvuru formunu doldurması gerekiyor. Yarışmaya başvurmak için gerekli adımlar takip edilerek istenen bilgilerle birlikte başvuru işlemleri yapılıyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına başvuru yapmak için aşağıda yer alan linke tıklayın. Başvuru formunda sizden istenen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun. Kişisel bilgiler, iletişim bilgileri ve bazen ek bilgileri doğru girdiğinizden emin olun. Formu tamamladıktan sonra gönderin. Başarılı bir şekilde gönderildiyse onay mesajını bekleyin. Eğer başvurunuz olumlu olursa yarışma ekibi sizinle iletişime geçecek.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ