Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Kim Milyoner Olmak İster Son Bölüm Full İzle

Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümleriyle ekran yolculuğuna devam ediyor. ATV’nin gözdesi Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman merak ediliyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm fragmanı haberimizde..

Dünyanın en çok seyredilen

Türkiye’nin en çok izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster ekrana gelmeye devam ediyor. Her pazar yeni bölümleri yayınlanan bilgi yarışması izleyiciler tarafından pürdikkat takip ediliyor. Her hafta farklı yarışmacıların oturduğu Kim Milyoner Olmak İster koltuğunda bu hafta yarışacak isimler ve ekrana gelecek sorular merak ediliyor. Ekrana gelecek soruları dört gözle bekleyen seyirciler Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm araştırması yapıyor. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster 1064. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. İşte Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm izleme ekranı..

ATV KİM MİLYONER OLMAK İSTER

ATV’nin gözde programı Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. sürüyor. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu bilgi yarışması ATV izleyicileri tarafından hiç kaçırılmıyor. Her hafta pazar akşamları saat 20.00’da yeni bölümü yayınlanan bilgi yarışmasında heyecan hat safhaya çıkıyor. Büyük ödülün tam 5 milyon TL olduğu Kim Milyoner Olmak İster programında bu hafta yeni yarışmacılar ekrana çıkıyor. 22 Ekim Pazar günü 1064. bölümü ekrana gelecek Kim Milyoner Olmak İster programını kaçırmayın..

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ BÖLÜM

ATV’nin ve dünyanın en çok kazandıran programlarından Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümü bekleniyor. 22 Ekim Pazar akşamı saat 8’de ekrana gelecek bilgi yarışmasının bu hafta da izleyicileri kendisine hayran bırakacağı düşünülüyor. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’e katılan yarışmacılar başarılı performanslar sergiliyor. Geçtiğimiz hafta yarışmaya katılan TikTok fenomeni Osman Yavuz’un performansı sosyal medyanın en çok konuştukları arasında yer alıyor.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER OSMAN YAVUZ

“Kafa sallayarak dünya çapında meşhur oldum!” diyen Osman Yavuz, kendini tanıttıktan sonra ilk soruda neredeyse eleniyordu. Yarışmacının, “Ne olursa olsun anlamına gelen deyim hangisidir?” sorusundan joker kullanarak elenmekten kıl payı kurtulduğu görülüyor. Şıklar arasında, ‘A- Kiremit kırılsa’, ‘B- Taş çatlasa’, ‘C- Kaya yarılsa’, ‘D- Beton aşınsa’ yer aldı. Heyecandan doğru cevabı bilemeyen yarışmacı joker kullandı. Seyirci jokeriyle ilk sorudan elenmekten kurtulan TikTok fenomeni Osman Yavuz, TikTok fenomeni Osman Yavuz 3. soruda elendi. 3. soru matematik sorusuydu ve yarışmacıya, “On kere yüz, dokuz yüz doksa dokuzdan bir artık hangi sayının sözlükteki tanımıdır?” sorusu çıktı. A yanıtını veren Osman Yavuz 5 bin TL alarak yarıştan elendi.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN