Kimler Geldi Kimler Geçti Cem Murathan'ı Hakan Kurtaş Birce Akalay Aşkı Alevlendi! 3. Kez Nikah Masası Yolu Göründü! Tüm Planlar Hazır! O Tarihte..

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde Cem Murathan'ı Hakan Kurtaş ile mutlu beraberliğine devam eden Birce Akalay nikah hazırlıklarına başladı. Nikah masasına oturacak olan ünlü çift doludizgin aşkıyla fanlarını mest etti. Önce tatil sonra evlilik..

Kimler Geldi Kimler Geçti Cem Murathan'ı Hakan Kurtaş Birce Akalay Aşkı Alevlendi! 3. Kez Nikah Masası Yolu Göründü! Tüm Planlar Hazır! O Tarihte..

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Hakan Kurtaş Birce Akalay çifti nikah hazırlıklarını hızlandırdı. Uzun süredir birlikte olan ünlü çift önce aileleri tanıştırdı ardından hazırlıklar için kolları sıvadı. Son günlerde Netflix'te yayınlanan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi ile adından söz ettiren Hakan Kurtaş dizide ünlü iş adamı Cem Murathan karakterini canlandırdı. Birbirinden ünlü yapımlarda boy gösteren Birce Akalay Kuç Uçuşu dizisi ile ününe ün kattı. Birlikteliklerini nikah masasına taşıyacak olan Hakan Kurtaş Birce Akalay çifti düğün tarihi netleşti. İşte detaylar..

BİRCE AKALAY SEVGİLİSİ HAKAN KURTAŞ

Uzun süredir birlikte olan Hakan Kurtaş Birce Akalay çifti nikah hazırlıklarına başladı. kez daha evleniyor. Sarp Levendoğlu ve Murat Ünalmış ile evliliklerini noktalayan Birce Akalay 3. kez gelin olmak için hazırlanmaya başladı. Daha önce hiç evlenmeyen Hakan Kurtaş ilk kez nikah masasına oturacak. Yaz aylarında önce tatil yapacak olan ünlü çift ardından nikah masasına oturacak. Mart ayında Hakan Kurtaş tarafından evlilik teklifi alan güzel oyuncu Birce Akalay "Evet" cevabı hayranlarını sevinçten havalara uçurdu. Birce Akalay, "Hiç böyle aşık olmadım" derken Hakan Kurtaş ise hemen evlenmek için acele ediyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti Cem Murathan'ı Hakan Kurtaş Birce Akalay Aşkı Alevlendi! 3. Kez Nikah Masası Yolu Göründü! Tüm Planlar Hazır! O Tarihte.. - Resim : 1

BİRCE AKALAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

19 Haziran 1984 İstanbul doğumlu Birce Akalay, İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturi Bölümü ardından Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2004 Türkiye Güzellik yarışmasında 3. oldu. Kader, Senin Uğruna dizileriyle başrol oynamaya başladı. Asıl ününe Yer Gök Aşk dizisiyle kavuştu. O yıllarda Murat Ünalmış ile evlendi. Küçük Ağa dizinde Sinem karakterini oynadı. Başrol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile evlendi.

HAKAN KURTAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Eylül 1988 İzmir doğumlu Hakan Kurtaş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatür çizdi ve müzikle ilgilendi. Leman, Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatür yayınladı. Bir Çocuk Sevdim dizisinde hayat verdiği Sinan Harmangil karakteriyle ününe kavuştu. Netflix yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde Cem Murathan rolünü oynadı.