Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kirli Sepeti 9 Bölüm Fragmanı! Kirli Sepeti Yeni Bölüm Fragman İzle

Fox TV’nin sevilen dizisi Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 26 Kasım Pazar akşamı ekrana gelecek Kirli Sepeti 9. bölüm fragmanına, “Vuracaksan önce beni vuracaksın!” sözü damga vurdu. Gerçekleri İlkkan’dan gizlemeye çalışan Songül’ün ardından İlkgül ve Kahraman’ın ilişkisi kimsenin beklemediği sonuçlara gebe kaldı. İşte Kirli Sepeti 9. bölüm fragmanı..

Fox TV'nin sevilen dizisi

Pazar akşamlarının en sevilen yapımı Kirli Sepeti son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. 26 Kasım Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak yapımda neler olacak merak konusu oldu. İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen Kirli Sepeti dizisi 9. bölüm fragmanı geldi. Yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma tanıklık eden izleyiciler yeni bölümde yaşanacakları inceledi. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesi Kirli Sepeti yeni bölüm bu pazar ekranda olacak. Peki, Kirli Sepeti 9. bölümde neler olacak? İşte Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı..

KİRLİ SEPETİ 9. BÖLÜM ÖZETİ

26 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’da yayına girecek Kirli Sepeti 9. bölümde bir anda kendini evsiz bulan Songül, çocuklarıyla birlikte Canan’ın evine yerleşir. Songül, gerçekleri İlkkan’dan gizlemeye çalışırken İlkgül ve Kahraman’ın ilişkisi ise kimsenin beklemediği sonuçlara sebep olacaktır. Kendini Murat ile aynı evde güvende hisseden Medine, Murat’ın onun hakkındaki gerçek düşüncelerini de duyunca çok etkilenir. Fakat bu ilişkinin gidişatından haberdar olan Aylin de ikisine huzur vermeyecektir. Medine’nin sonu da mı Meryem’inki gibi olacaktır? Sürekli değişen ittifakları Hayriye bile takip edemezken, sitedeki soğuk savaştan yine en çok Batu ve Doğu etkilenir. Çocuklarının çektiği acıyı gören Nergis ise Feyyaz’a savaş açmaya karar verir. Merakla beklenen Kirli Sepeti 9. bölüm 26 Kasım Pazar günü saat 8’de..

KİRLİ SEPETİ OYUNCULARI

Kirli Sepeti oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Deniz Sarıkaş gibi isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ SON BÖLÜM FULL İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN