Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kirli Sepeti bu akşam yok mu, var mı? Kirli Sepeti dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Son dönemin dikkat çeken

Son dönemin dikkat çeken yapımlarından biri olan “Kirli Sepeti” dizisi, her hafta Pazar akşamı izleyicilerle buluşuyor. Ancak bu hafta dizi severler, FOX TV yayın akışında “Kirli Sepeti”nin yer almadığını fark edince şaşkınlığa uğradı. Peki, “Kirli Sepeti” bu akşam ekranda olmayacak mı? İşte merak edilen detaylar…

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Serkay Tütüncü gibi başarılı isimleri bünyesinde barındıran “Kirli Sepeti” dizisinin bu hafta yayın akışında yer almaması izleyiciler tarafından büyük bir merak konusu oldu. Dizi severler, sosyal medya üzerinden “Kirli Sepeti bu akşam neden yayınlanmıyor?” sorusuna yanıt arıyor.

Açıklama geldi: “Kirli Sepeti” dizisi bu hafta yeni bölümüyle izleyicilerle buluşmayacak. Bunun sebebi ise Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan Atatürk filmi. FOX TV, bu önemli günde Atatürk filmine yer vererek izleyicileriyle buluşmayı tercih etti.

“Kirli Sepeti” dizisi bu haftaki bölümüyle ekrana gelmese de dizi severlerin üzülmemesi için bir müjde var. Dizi, yeni bölümüyle önümüzdeki Pazar günü izleyicileriyle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı şimdiden merakla bekleniyor.