Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kirli Sepeti Bu Hafta Var Mı? Fox TV Kirli Sepeti Yeni Bölüm Ne Zaman? 31 Aralık Pazar Kirli Sepeti Var Mı?

Pazar akşamları ekrana gelen Kirli Sepeti dizisi yeni bölüm beklenmeye başladı. 2024 yılbaşı gecesi ekrana gelecek dizi ve programları arasında Kirli Sepeti var mı merak konusu oldu. Fox TV ekranında yayın hayatına devam eden Kirli Sepeti yeni bölüm ne zaman sorgulandı. Peki, Kirli Sepeti yeni bölüm ne zaman? 31 Aralık Pazar Kirli Sepeti var mı? Kirli Sepeti fragman 14 bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yanıtı..

Pazar akşamları ekrana gelen

Fox TV Kirli Sepeti son bölümü izleyen seyirciler gözlerini yeni bölüme çevirdi. Her hafta pazar akşamları ekrandaki yerini alan Kirli Sepeti dizi severler harekete geçti. Bu yıl pazar gününe denk gelen 2024 yılbaşı gecesi yayınlanacak dizi ve program listesinde Kirli Sepeti var mı merak edildi. Milyonlarca izleyici bir yandan Kirli Sepeti 13 bölüm izle ekranını araştırırken bir yandan da Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı merak etti. 31 Aralık Pazar günü Kirli Sepeti yeni bölüm yayınlanacak mı araştırılmaya başladı. Arama motorlarında Kirli Sepeti fragman 14 bölüm fragmanı, Kirli Sepeti bu hafta var mı araştırıldı. Peki, Kirli Sepeti yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

KİRLİ SEPETİ BU HAFTA VAR MI? KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kirli Sepeti dizi severlerin gündem maddesi yeni bölüm oldu. Ekrana gelen 13. son bölüm ardından beklenen 14. bölüm yayın tarihi merak konusu oldu. İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen Kirli Sepeti dizisi bu hafta var mı sorusunun yanıtı geldi. Her hafta pazar akşamları ekrana gelen Kirli Sepeti fragman 14 bölüm fragmanı yayınlanmadı. 2024 yılbaşı gecesi 31 Aralık Pazar gününe denk geldiği için Kirli Sepeti yeni bölüm bu hafta yayınlanmayacak. Kirli Sepeti 14. bölüm 7 Ocak Pazar günü yayında olacak.

KİRLİ SEPETİ 13 BÖLÜM İZLE TEK PARÇA 

Songül, Hayriye ve Medine’nin zenginleştiği kısa sürede hem Krizantem Sitesi sakinleri hem de Songül’ün gecekondu mahallesindeki komşuları tarafından duyulur. Bunu duyan Feyyaz dahil herkes onlara elini açınca, kadınlar ilk kez bir şey istenilen taraf olmanın nasıl bir şey olduğunu yaşarlar. Gönlü zengin Hayriye, cebi zengin olunca da etrafındakileri memnun edip, bonkör davransa da Songül hala bu paranın kaynağından endişeleniyor. Pırlantaların gölgesi Songül, Hayriye ve Medine’nin izini bulacak mıdır?

KİRLİ SEPETİ OYUNCULARI

Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Deniz Sarıkaş

KİRLİ SEPETİ 13. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN