Kirli Sepeti Ece Kim? Sevcan Yaşar Kimdir, Kaç Yaşında? Sevcan Yaşar Evli Mi? Sevcan Yaşar Oynadığı Diziler

Kirli Sepeti dizisinde Ece rolüne bürünen güzel oyuncu Sevcan Yaşar hayranları harekete geçti. Pazar günleri yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Ece'nin gelişiyle Levent'in hayatı tamamen değişti. Peki, Kirli Sepeti Ece kim? Sevcan Yaşar kimdir? İşte yanıtı..

Kirli Sepeti Ece Kim? Sevcan Yaşar Kimdir, Kaç Yaşında? Sevcan Yaşar Evli Mi? Sevcan Yaşar Oynadığı Diziler

Her hafta pazar günleri ekrana gelen Kirli Sepeti dizisinde Ece fırtınası esmeye başladı. Hayriye’nin evdeki sorumluluğu iyice arttı. Hayriye'nin artık bir patronu daha çıktı o da Ece oldu. Hayatın acı gerçeklerini Hayriye’nin yüzüne tokat gibi çarpan Ece'nin yapacakları merak konusu oldu. Pazar günlerinin sevilen yapımı Kirli Sepeti yeni bölüm tüm okları Hayriye’nin üzerine çeviren Ece kim merak edildi. Peki, Kirli Sepeti Ece kim? Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşında? Sevcan Yaşar evli mi? İşte merak edilen Kirli Sepeti Ece'si Sevcan Yaşar oynadığı diziler..

Kirli Sepeti Ece Kim? Sevcan Yaşar Kimdir, Kaç Yaşında? Sevcan Yaşar Evli Mi? Sevcan Yaşar Oynadığı Diziler - Resim : 1

KİRLİ SEPETİ ECE KİM?

Kirli Sepeti Ece karakteri diziye Levent'in eski sevgilisi olarak katıldı. Güzel oyuncu Sevcan Yaşar Kirli Sepeti kadrosuna giriş yaparak Ece rolüne hayat vermeye başladı. Yasemin’in kaçırılması olayında baş şüpheli olanlar Ece'nin radarına girdi. Olanların arkasında çok daha güçlü ve nefret dolu bir düşmanın olduğu ortaya çıkınca hikaye başladı. Öte yandan kızını evlendiriyormuş gibi mutlu olan Songül, Medine’nin düğün alışverişlerine koşturmaya başladı.

Kirli Sepeti Ece Kim? Sevcan Yaşar Kimdir, Kaç Yaşında? Sevcan Yaşar Evli Mi? Sevcan Yaşar Oynadığı Diziler - Resim : 2

SEVCAN YAŞAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Manken ve oyuncu olan Sevcan Yaşar 8 Şubat 1990 tarihinde geldi. 23. Miss Model of Turkey birincisi olan Sevcan Yaşar, Çin'de düzenlenen Miss Model of World yarışmasında birinci oldu. Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümünü bitiren Sevcan Yaşar İstanbul'a yerleşerek oyunculuk sektörüne adım attı. İstanbul'da eğitim alarak oyunculuk macerasına başlayan Sevcan Yaşar, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim hayatına devam ediyor. Asıl ününe Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hayat verdiği Esra rolüyle kavuşan Sevcan Yaşar yeni adresi Kirli Sepeti dizisi oldu.

SEVCAN YAŞAR OYNADIĞI DİZİLER

Kayıp Şehir

Böyle Bitmesin - Sevda

Aramızda Kalsın - Nehir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Esra Boran

Bahtiyar Ölmez - Nisan Ölmez

Erkenci Kuş - Aylin Yüksel

Yalı Çapkını

Kirli Sepeti - Ece

SEVCAN YAŞAR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN