Kirli Sepeti Yasemin Ölüm Sahnesi Geldi: Bestemsu Özdemir Diziden Ayrılıyor Mu? Kirli Sepeti Yasemin Ölüyor Mu?

Pazar günleri ekrana gelen Kirli Sepeti dizisi yeni bölüm fragmanını izleyenler Yasemin'i yere yığılmış halde görünce şoke oldu. Bestemsu Özdemir'in hayat verdiği Kirli Sepeti Yasemin akıbeti merak konusu oldu. Peki, Kirli Sepeti Yasemin ölüyor mu? İşte Bestemsu Özdemir hayatı..

Kirli Sepeti Yasemin Ölüm Sahnesi Geldi: Bestemsu Özdemir Diziden Ayrılıyor Mu? Kirli Sepeti Yasemin Ölüyor Mu?

İstanbul'un zengin muhitindeki sitede çalışan hizmetliler ile onların patronlarının hayatlarını ekrana getiren Kirli Sepeti dizisinde Yasemin akıbeti merak konusu oldu. Pazar akşamları yayınlanan Kirli Sepeti 21. bölüm fragmanı izleyenlerin odak noktası Yasemin oldu. Bestemsu Özdemir'in hayat verdiği Kirli Sepeti Yasemin karakteri yaşıyor mu araştırılmaya başladı. Yeni gelişmelerle gelen Kirli Sepeti Yasemin ölüyor mu araştırıldı. Peki, Kirli Sepeti Yasemin diziden ayrılıyor mu? İşte Bestemsu Özdemir akıbeti..

Kirli Sepeti Yasemin Ölüm Sahnesi Geldi: Bestemsu Özdemir Diziden Ayrılıyor Mu? Kirli Sepeti Yasemin Ölüyor Mu? - Resim : 1

KİRLİ SEPETİ YASEMİN ÖLÜYOR MU?

Kirli Sepeti 21. bölüm fragmanında Songül, Hayriye ve Medine Yavuz’un elinden kurtuldu. Songül, pırlantaların yerini hatırlayana kadar zenginlik hayalleri rafa kalktı. Songül’ün hafıza kaybının asıl sebebi ortaya çıkınca Songül'ü yaşatmak için çalışmalar başladı. Yavuz hem Songül’ü hem de kendilerini kurtarmak için iş teklifi yapınca sesler yükseldi. Songül, Hayriye ve Medine bir yandan teklifi düşünürken bir yandan da Yasemin'i düşündü. Kirli Sepeti Yasemin'i rüyasında gören Songül onun öleceğini söyledi ve beklenen sahne geldi. Nergis ve Aylin'le kavga eden Yasemin yere yığıldı. Aylin nefes alıp almadığına baktı ve "ölmüş" diyerek bağırdı.

Kirli Sepeti Yasemin Ölüm Sahnesi Geldi: Bestemsu Özdemir Diziden Ayrılıyor Mu? Kirli Sepeti Yasemin Ölüyor Mu? - Resim : 2

BESTEMSU ÖZDEMİR DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Ege’nin Hamsisi, Meryem, Kırlangıç Fırtınası, İçerde, Analar ve Anneler gibi yapımların oyuncu kadrosunda yer alan güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, Kirli Sepeti dizisinde Yasemin karakterine hayat vermeye başladı. 32 yaşında olan güzel oyuncu Bestemsu Özdemir son adresinden haber geldi. Pazar akşamları ekrana gelen Kirli Sepeti yeni bölümde yere yığılan Yasemin'in ölüp ölmediği henüz belli olmadı. Bestemsu Özdemir Kirli Sepeti dizisinden ayrılacak mı 25 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak Kirli Sepeti 21. bölümde belli olacak.