Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kirli Sepeti yeni bölüm ne zaman, fragman yayınlandı mı? Kirli Sepeti yeni bölüm saat kaçta, bu akşam var mı?

FOX TV’nin izleyici kitlesi

FOX TV’nin izleyici kitlesi tarafından büyük beğeni toplayan dizisi Kirli Sepeti, Pazar günü 12. bölümüyle ekranlara gelecek. Diziyi canlı izlemek isteyenler, Kirli Sepeti yeni bölüm (12. bölüm) ne zaman, fragman yayınlandı mı? Kirli Sepeti yeni bölüm ne zaman başlıyor, bu akşam var mı? İşte detaylar…

Kirli Sepeti Yeni Bölüm (12. Bölüm) Detayları Sevilen dizi Kirli Sepeti, her Pazar FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yeni bölüm, 17 Aralık Pazar günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Heyecanla beklenen 12. bölüm fragmanı da dizi severlerle paylaşıldı. Kirli Sepeti’nin Youtube kanalından fragmanı izleyebilirsiniz.

Kirli Sepeti Oyuncu Kadrosu Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Deniz Sarıkaş gibi usta oyuncular bulunuyor.

Kirli Sepeti Konusu İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde geçen dizi, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu alıyor. Yukarıda yaşayan zenginlerle aşağıda çalışan hizmetliler arasındaki büyük uçurumu işleyen dizi, aşk, sırlar, yalanlar ve üç kadının hikayesini izleyicilere aktarıyor.

Dizi tutkunları, Kirli Sepeti’nin bu akşamki bölümünde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Kirli Sepeti’nin yeni bölümü, FOX TV’de izleyicileriyle buluşacak.