Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kırmızı bültenle aranıyorlardı: Kocaeli’de 9 terörist yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu yedi ilde terör örgütlerine yönelik olarak  “Kafes-35” operasyonu yapıldığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, düzenlenen operasyonlarda 34 şüphelinin yakalandığını açıkladı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında olduğu 7 ilde kırmızı bültenle aranan terör örgütü üyelerine yönelik olarak “Kafes-35” operasyonu düzenlendiğini ve yapılan operasyonlarda 34 şüpheliyi IŞİD terör örgütü üyeliğinden yakalandığını açıkladı.

KOCAELİ’DE 9, İSTANBUL’DA 13 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Bakan Yerlikaya X hesabından yapılan açıklamada; Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri tarafından yapılan operasyonlarda İnterpol tarafından aranan kişilerin yakalandığı bilgisini verdi. Yerlikaya, Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajıyla aranan 13 şüphelinin İstanbul’da, 9 şüphelinin Kocaeli’de, 8 şüphelinin Yalova’da, 1 şüphelinin Kayseri, Bursa, Düzce ve Yozgat’ta yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda yapılan aramalarda;  ruhsatsız tabancalar ile çok miktarda döviz ve dijital materyale de el konuldu.