Kısmetse Olur Yarışmacısı Eslem Sena Nur Saldırı Görüntüsü Sosyal Medyayı Salladı! 3 Kadın Tuvalette Saldırdı! Eslem Sena Nur Kimdir, Kaç Yaşında?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Eslem Sena Nur saldırı görüntüleri hayranlarını panikletti. 3 kadının saldırısına uğrayan Eslem Sena Nur kafasına çakı sokup merdivenden itildiğini söyledi. Peki, Eslem Sena Nur kimdir? İşte Kısmetse Olur yarışmacısı Eslem Sena Nur hayatı..

Kısmetse Olur Yarışmacısı Eslem Sena Nur Saldırı Görüntüsü Sosyal Medyayı Salladı! 3 Kadın Tuvalette Saldırdı! Eslem Sena Nur Kimdir, Kaç Yaşında?

Youtube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında yer alan Eslem Sena Nur saldırı görüntüleri sosyal medyayı karıştırdı. Bir mekanın tuvaletinde saldırıya uğrayan Eslem Sena Nur yaşadığı dehşet anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Milyonlarca izleyicinin takip ettiği Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının iddialı isimlerinden Eslem Sena Nur 3 kadının saldırısına uğradı. Kanlar içinde hastaneye kaldırılan Eslem Sena Nur, ''3 kadın beni tuvaletten çıkartıp dövdü" diyerek o anları anlattı. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Eslem Sena Nur kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

KISMETSE OLUR YARIŞMACISI ESLEM SENA NUR SALDIRI

Kanlar için yere yığılan fenomen, "Kız arkadaşımla beraber mekandaydık. Eve dönmek için taksi çağırdık onu beklerden de lavaboya gittim. Benim arkamdan da 3 tane kız girdi. Kumpas olduğunu düşünüyorum. Lavaboda üstüm müsait değilken kapıyı iteklemeye çalıştılar. Çıktığımda da benimle münakaşaya girdiler. Nedense... Dayak yiyeceğimizi anladım çünkü bir tane kızın elinde çakı vardı. Orada bana saldırmaya kalktılar ben kaçmaya çalıştım. Beni orada biraz patakladılar. 2 tane kız beni yatırım mahvettiler. Kafama da çakı soktular. Daha sonra beni merdivenden attılar. Kafamda 12 dikiş var. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Şu an karakoldayım. İfadesi alınıyor arkadaşın. Ne gerek vardı bunlara" diye konuştu.

Kısmetse Olur Yarışmacısı Eslem Sena Nur Saldırı Görüntüsü Sosyal Medyayı Salladı! 3 Kadın Tuvalette Saldırdı! Eslem Sena Nur Kimdir, Kaç Yaşında? - Resim : 1

ESLEM SENA NUR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2001 yılında dünyaya gelen Eslem Sena Nur 21 yaşında. Eslem Sena Nur'un nereli olduğu, burcu ve hangi eğitimleri aldığı henüz bilinmiyor. Gerçek adı Eslem Sena Nur olan ünlü isim sosyal medya fenomeni olarak biliniyor. Eslem Sena Nur bir dönem ekrana gelen Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında gelin adayı olarak yer aldı.

ESLEM SENA NUR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur