Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kitap fuarında farkındalık oluşturdular

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği bu sene 13. Kocaeli Kitap fuarına ilk kez katıldı. Fuara ilk kez katılan SAĞLIKÇA vatandaşlara verdiği ilkyardım bilgilendirmesiyle takdir topladı.

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği bu sene ilk kez kitap fuarına katıldı. Binlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda stand kuran SAĞLIKÇA ilkyardım konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Konu hakkında konuşan Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Adem Yaman farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, “İlkyardım konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirmek istedik” dedi.

“İLKYARDIM HAYAT KURTARIR”

Adem Yaman sözlerinin devamında, “İlk yardım eğitimi ciddi bir ihtiyaç ve halkımız bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini görüyoruz. Gerçekten kitap fuarı sayesinde yüzlerce kişi ile temas kurduk. Onlara ilkyardım önemini anlatmaya çalıştık. Bu konuda vatandaşımızın ne kadar istekli ve arzulu olduğunu gördük. Bu sene YEDEP projesiylele ekipmanlarına sahip olduğumuz ‘İlkyardım hayat kurtarır” sloganı ile ilkyardım eğitimi projemizi kitap fuarında bütün vatandaşlarımıza, meslektaşlarımıza ve en güzeli de çocuklarımız ile gençlerimize anlatmaya çalıştık ve çok istekli olduklarını gözlemledik.

TEŞEKKÜR ETTİ

Öncelikle kitap fuarı boyunca standımızda görev alan SAĞLIKÇA Eğitim Koordinatörlüğü adına Cengizhan Göksu, Emre Kavukçu, Neziha Yaman, Ercan Öztürk, Nuray Koç arkadaşlarıma çok teşekkür etmem gerekiyor. Önümüzdeki günlerde ilkyardım eğitimi konusundaki bazı projelerimizi başta Vali bey ve kıymetli yöneticilerimize sunmayı planlıyoruz.

“İNŞALLAH ÖNCÜ OLABİLİRİZ”

İnşallah vatandaşlarımızı ilk yardım eğitimi konusunda bilgili, deneyimli, tecrübeli ve donanımlı bir hale getirmek için öncü olabiliriz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı ilk yardım eğitimi konusunda dikkatlerini çekmek istiyoruz ve ilkyardım öğrenmelerini rica ediyoruz. Standımızı ziyaret eden herkese teşekkürlerimi bildiriyorum” sözlerine yer verdi.

 

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD)
Sıradaki Haber Bir tütün ürününe daha zam geldi