Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kıyafet ihtiyaçlarına yeni destek! Mavi ve Garanti BBVA resmen imzayı attı! 350 TL giyim desteği gündemde!

İhtiyaç sahiplerine yönelik devlet destekleri devam ediyor. Devlet desteklerinin dışında banka ve bazı firmalardan da destek gibi kampanyalar duyurulmaya başladı. 350 TL’ye varan giyim desteğinde yeni detaylar…

İhtiyaç sahiplerine yönelik devlet

Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı giyim sektöründe de hissedilmeye devam ediyor. Özellikle son dönemde birçok ihtiyaç sahibi vatandaş için bu kapsamda yeni ayni ve nakdi destek programı açıklanmıştı. Devlet desteklerinden yararlanamayacak kişiler içinse alternatif yollar bulunuyor.

Kıyafet alışverişlerini daha indirimli ve avantajlı hale getirmek isteyenler için yeni kampanyalara imza atılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından Mavi ve Garanti BBVA ortaklığı ile yeni bir projeye imza atıldı. 350 TL’ye varan indirim ve 250 TL bonus fırsatı bir arada sunulacak.

MAVİ’DEN 350 TL İNDİRİM DESTEĞİ!

Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından Mavi, Garanti BBVA ile ortak bir kampanyaya imza attı. Bu kapsamda Mavi’de 600 TL’ye varan fırsat sunulacak. Garanti BBVA’ya mobilden müşteri olanlara özel 350 TL indirim fırsatı sunulacak. Ayrıca Bonus ile Mavi’de 500 TL harcamalara özel 250 TL bonus kazanma fırsatı da sunuluyor.

21 Kasım – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında vatandaşların daha rahat bir şekilde giyim alışverişlerini gerçekleştirmeleri sağlanacak. 350 TL’ye varan indirim fırsatları ile vatandaşların kıyafet alışverişleri desteklenecek.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARI NELER?

31 Aralık’a kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyenler, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’’ adımını takip ederek kampanyaya katılım sağlayabilmektedir. İlk defa Garanti BBVA’lı olan ev MAVI2023 promosyon kodunu uygulamada ilgili alan giren bireysel müşteriler bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Garanti BBVA Mobil uygulamasında yer alan ‘’Profil ve Ayarlar’’ adımını takip ederek buradan ‘’Promosyon Kodu Paylaş/Gir’’ alanına ilgili kodun girilmesi yeterli olacak. Koşulları sağlayan kişiler Mavi uygulamasından veya ‘’mavi.com’’ adresinden 351 TL ve üzeri alışverişlerinde geçerli 350 TL indirim kodu tanımlayabilecekler. Ayrıca 500 TL harcamaya 250 TL bonus da verilecek.