Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızderbent ve Anadolu 1071 için ‘kader’ akşamı!

1. Amatör Lig B Grubu’nda düşmeme mücadelesi veren iki takım Kızderbent ile Anadolu 1071 Futbol Kulübü akşam (Perşembe) kader maçlarına çıkacak.

1. Amatör Lig B

SON YANIT ARANIYOR

1.Amatör Lig B Grubu’nda Maşukiyespor geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu garantilemiş, Alikahya ve Gebze Birlik ise Play-Off oynamaya hak kazanmıştı. B Grubu’nda yanıtı beklenen son soru ligden sezon öncesinde çekilen Çubuklu Balaspor’un ardından küme düşecek olan ikinci takımın kim olacağıydı.

ANADOLU 1071 SON MAÇINDA ŞAMPİYON MAŞUKİYE’Yİ MAĞLUP ETTİ

Bu iki takım Karamürsel ilçesine bağlı Kızderbent ile Gölcük ilçesine bağlı Anadolu 1071 Futbol Kulübü’ydü. Kızderbent’in 2 puan önünde yer alan Anadolu 1071 sahasında Süper Amatör Lig’e yükselen Maşukiyespor’u 2-0 mağlup etti. Gölcük ekibinin golleri ilk yarıda geldi ve 22’de Cihat Kandemir, 36’da da Emre Ağtaş 3 puanı getiren gollere imza attı.

KIZDERBENT DE KAZANDI

Nefes kesen maçta Kızderbent, Gölcük Karadeniz deplasmanından 4-3’lük galibiyetle döndü. Bu maçta Kızderbent 2-0’lık skor üstünlüğünü yakalasa da Gölcük Karadeniz skoru 2-2’ye getirdi. Kızderbent 3-2 öne geçti, Gölcük Karadeniz yine yakaladı, bitime 15 dakika kala Kızderbent golü buldu ve Karamürsel ekibi maçı 4-3 kazanarak ligde kalma umutlarını son maça taşıdı.

MAÇLAR KAĞITÇI VE DERİNCE’DE

Geldik son haftaya. Kızderbent’in ligde kalması için sezonun son maçında bu akşam Gebze Birlik’i mağlup etmesi, Anadolu 1071’in de İzmit Futbol Kulübü karşısında puan kaybetmesi gerekiyor. İki takım arasındaki 2 puanlık fark var ve ikili averaj Kızderbent lehine.  Anadolu 1071 – İzmit FK maçı Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda, Kızderbent – Gebze Birlik maçı ise Derince Stadı’nda oynanacak.

BU AKŞAMIN PROGRAMI – 19.15

İzmit FKAnadolu 1071
KızderbentGebze Birlik
Darıca KültürAlikahya Bel.