Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar 1 Bölüm İzle! Özcan Deniz Yeni Dizisi Kızıl Goncalar Tek Parça İzle! Özgü Namal Dizisi Kızıl Goncalar İzle

Pazartesi dizileri listesine dahil olan Kızıl Goncalar dizisi yayın hayatına başladı. 18 Aralık Pazartesi günü ilk bölümüyle yayınlanan Kızıl Goncalar konusu ve oyuncuları merak edildi. Kızıl Goncalar 1. bölüm zamanı geldi. Özgü Namal’ın Meryem, Özcan Deniz’in Levent karakterine büründüğü Kızıl Goncalar ilk bölüm izleme linki haberimizde. İşte Fox TV Kızıl Goncalar 1 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Özcan Deniz yeni dizisi Kızıl Goncalar başladı. 9 yıllık aranın ardından ekranlara geri dönen Özgü Namal yeni adresi Kızıl Goncalar oldu. Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi için geri sayım başladı. 18 Aralık Pazartesi günü ilk bölümüyle yayındaki yerini alan Kızıl Goncalar konusu dikkat çekti. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar oyuncuları incelenmeye başladı. Dizi severlerin gündeminde ilk sıraya yerleşen Kızıl Goncalar ne zaman sorusu yanıt buldu. Heyecan yarayan fragman ardından Kızıl Goncalar 1 bölüm ön izleme ekranı geldi. Özgü Namal tesettüre girdi ve Meryem karakterine büründü. Faniler Tarikatı izleyicilerin karşısına çıktı. Merak edilen Özcan Deniz ve Özgü Namal dizisi ilk bölüm izleme linki haberimizde. İşte Kızıl Goncalar 1 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

FOX TV KIZIL GONCALAR 1 BÖLÜM CANLI İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KIZIL GONCALAR 1 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

18 Aralık Pazartesi günü yola çıkan Kızıl Goncalar 1. bölümde Faniler isimli tarikatın dairesinde yaşayan Meryem, kocası Naim ve kızları Zeynep hikayesi işlendi. Memleketlerinde yaşanan depremden sonra İstanbul’a göç eden ailenin başına gelenler ekrana geldi. Kızını okutma hayalleri kuran Meryem, tarikatın ve Naim’in kızına dair yaptıkları planlardan habersizken bir anda beyninden vurulmuşa döndü. Adli bir vaka sonucu tarikat şeyhinin gözde torunu Cüneyd ile seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent karşılaştı. Özcan Deniz ve Özgü Namal yeni dizisi Kızıl Goncalar ilk bölümde mecburi hizmet yıllarından Faniler’i tanıyan Levent, bir yandan Cüneyd’e yardım edebilmeye çalışırken bir yandan da tarikatın tutucu bakış açısıyla mücadele etmeye başladı. Özel hayatının çalkantılarıyla boğuşan Levent, Meryem’in bilmeden geçmişten getirdiği sırla şoka oldu. Herkesin hayatını değiştiren büyük sır izlenmeye başladı. Tüm bunlar ve daha fazlası 18 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kızıl Goncalar ilk bölümde..

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş, Zehra Kelleci

DİĞER VİDEOLAR