Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZIL GONCALAR 10. BÖLÜM CANLI İZLE NOW TV: Kızıl Goncalar 10 Bölüm Full İzle HD Tek Parça! Kızıl Goncalar Son Bölüm Full İzle Youtube

Kızıl Goncalar 10. bölüm canlı izle sorgulama yapan izleyicilerin beklediği bölüm geldi. Okumak için direndikçe başında türlü kötülük gelen Zeynep, “Artık Güçsüz Olmayacağım” deyip gemileri yaktı. Peki, Kızıl Goncalar Zeynep ile Cüneyd ayrılacak mı? İşte Now canlı izle Kızıl Goncalar 10 bölüm full ekranı..

Kızıl Goncalar 10. bölüm izle araştıran izleyicilerin beklediği an geldi. 11 Mart Pazartesi akşamı yayına giren Kızıl Goncalar son bölüm izle full tek parça Mira gerçek annesinin kim olduğunu bulmaya çok yaklaştı. Zeynep ve Meryem ile bağları gittikçe güçlenen Mira’yı engellemeye çalışan Beste ve Levent’in ne yapacağı merak edildi. Kızıl Goncalar 10 bölüm izle full HD tek parça Mira gerçek ailesinin peşine düştü. Meryem Suavi’nin sırrına ihanet etmekle Levent’e yalan söylemek arasında sıkışıp kaldı. Suavi’yi ötanazi kararından vazgeçmeyince olanlar oldu. İşte Now Tv canlı izle Kızıl Goncalar 10 bölüm full tek parça ekranı..

NOW CANLI KIZIL GONCALAR 10. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZIL GONCALAR 10. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

Now TV canlı izle Kızıl Goncalar 10. bölüm Mira’nın gerçek ailesinin peşine düşmesinden korkan Levent çare aradı. Mira’yı ikna edebileceğine inandığı tek kişi olan Meryem’den yardım istedi. Meryem ise Suavi’nin sırrına ihanet etmekle Levent’e yalan söylemek arasında sıkıştı. Suavi’yi ötanazi kararından vazgeçirmeye uğraştı ama başaramadı. Zeynep’e oynanan oyun yüzünden arası açılan Cüneyd bir buhrana sürüklendi. Hasna’nın doldurduğu Sadi bu durumu iktidarını perçinleyecek bir fırsat olarak kullanma kararı verir. Kızıl Goncalar son bölüm izle Youtube Zeynep’in kovulan eş olarak karşılaşacağı acı sona teslim olmaya niyeti yok. Annesinin itirazlarına rağmen boyundan büyük bir işe girişen Zeynep gemileri yaktı. Meryem’i ailesinden uzak tutmak isteyen Beste’nin eline çok büyük bir koz geçti. Sadi’nin Levent ile ailesini de davet ettiği ve Cüneyd’i köşeye sıkıştıracağı iftar büyük sırları açığa çıkardı. Kızıl Goncalar 10. bölüm 11 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de NOW’da!

DİĞER VİDEOLAR