Kızıl Goncalar 10 Bölüm Fragmanı GELDİ: Now TV Kızıl Goncalar 10. Bölüm Fragmanı İzle! Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Mira'nın Annesi Kim?

İnsan kaçakçılarının elinden zor kurtulan Meryem ve Zeynep için yeni çare kalmadı. Cüneyd'le aynı eve giren Zeynep ürktükçe Müyesser'den, "Cüneyd O Sofradan Üzerini Silkeler, Kalkar" sözü geldi. Mira'nın gerçek annesini bulmaya kısacık bir an kaldı. İşte Kızıl Goncalar 10. bölüm fragmanı..

Kızıl Goncalar 10 bölüm fragmanı yayına girdi. Her hafta pazartesi günleri ekrana gelen Kızıl Goncalar son bölüm Mira için gerçekleri öğrenmeye çok az kaldı. Zeynep ve Meryem ile bağları gittikçe güçlenen Mira gerçek annesinin kim olduğunu bulmak için test yaptırmaya karar verdi. Beste'nin dönüşüyle her şeyin çıkmaza girdiği Kızıl Goncalar yeni bölüm Mira annesinin Meryem olduğunu bulabilecek mi merak konusu oldu. Naim ile Nadire Meryem'in gidişinden faydalanacakken Cüneyd'in Meryem'i eve getirişi Naim için felaketin habercisi oldu. İşte Now TV Kızıl Goncalar 10. bölüm fragmanı..

KIZIL GONCALAR 10. BÖLÜM FRAGMANI

Now TV pazartesi dizileri arasında yer alan Kızıl Goncalar 10 bölüm fragmanı yayınlandı. Mira’nın hayatı gerçek ailesinin kim olduğu konusundaki şüpheleri yüzünden büyük bir çıkmaza girdi. Levent ve Beste için vakit Mira’ya hesap verme vakti oldu. Sadi Hüdayi başta olmak üzere Cüneyd, Meryem ve Levent de Hande’nin tarikatın kirli sırlarını ifşa eden haberi ele geçiren Hayri yüzünden adaletin kılıcıyla tanışmak üzere olması Hande'yi çıldırttı. İnsan kaçakçılarının elinden zor kurtulan Zeynep okumaktan vazgeçti. Annesinin canını tehlikeye attığını anlayan Zeynep, Cüneyd ile aynı eve girmeyi kabul etti. Levent Cüneyd'in temastan uzak durduğunu söylemesiyle Meryem ve Zeynep derin bir nefes aldı. Annesinin kim olduğunu aramaya başlayan Mira'nın yolu Meryem'le kesişecek mi merak edildi. Kızıl Goncalar 10. bölüm 11 Mart Pazartesi akşamı Now'da..

Kızıl Goncalar 10 Bölüm Fragmanı GELDİ: Now TV Kızıl Goncalar 10. Bölüm Fragmanı İzle! Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Mira'nın Annesi Kim? - Resim : 1

Benzer Videolar