Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZIL GONCALAR 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA: Kızıl Goncalar 11 Bölüm Fragmanı! Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragmanı Vakt-ı Mekatıl

Kızıl Goncalar 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrollerinde olduğu Kızıl Goncalar yeni bölüm Vakt-ı Mekatıl kararı bu kez Feyza için geldi. Cüneyd’i elde etmek için kötü yollara başvuran Feyza, Zeynep’i tuzağa düşürecekken kendisi düştü. İşte Kızıl Goncalar 11 bölüm fragman..

Kızıl Goncalar 11. bölüm

Kızıl Goncalar 11 bölüm fragmanı geldi. Milyonların severek takip ettiği Kızıl Goncalar son fragman Cüneyd Feyza’nın oyununu bozdu. Kadrosunda Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan gibi isimlerin bulunduğu Kızıl Goncalar son bölüm Zeynep’i büyüye zorlayan Feyza kendi tuzağına düştü. Cüneyd Feyza’yı çilehaneye kapatınca Hasna ve Sadi Hüdayi için meraklı bekleyiş başladı. Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı Vakt-ı Mekatıl kararı bu kez Feyza’nın kapısını çaldı. İşte Kızıl Goncalar fragman 11. bölüm fragman..

KIZIL GONCALAR 11. BÖLÜM FRAGMANI

Kızıl Goncalar 11. bölüm fragmanı yayına girdi. “Bu Günah, Çok Büyük Bir Günah!” sözlerinin duyulduğu Kızıl Goncalar yeni bölüm Feyza için yolun sonu geldi. Mira, Suavi’nin kriz anında söyledikleriyle iyice sarsıldı ve yurtdışından getirttiği annelik testini yapmak için fırsat kolladı. Beste’den örnek almayı başaran Mira sonuç elindeyken vazgeçti. Meryem’in söylediklerine güvenen Mira sonuç kağıdını yırtıp attı. Kızıl Goncalar son bölüm kendini çilehaneye kapatan Cüneyd Ramazanın ilk iftarı için sofraya oturdu. Cüneyd nezdinde temize çıkan Zeynep Feyza’nın kurbanı olmadı. Zeynep’i büyü tuzağına düşürmek isteyen Feyza kendisi tuzağa düştü. Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı Feyza için vaktı mekatıl zamanı geldi. Kızıl Goncalar 11. bölüm 18 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de NOW’da!

KIZIL GONCALAR 11. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN