Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZIL GONCALAR 18 BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Kızıl Goncalar 18. Bölüm Fragman Zeynep Cüneyd Boşanıyor! Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragmanı

Pazartesi akşamları ekrana gelen Kızıl Goncalar 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrollerini oynadığı Kızıl Goncalar son bölüm Sadi Hüdayi ile Cüneyd’in mürşitlik yarışında son etap için nefesler tutuldu. Meryem’den, “Zeynep’i Boşa Cüneyd!” çıkışı geldi. İşte Kızıl Goncalar yeni bölüm fragman..

Kızıl Goncalar 18 bölüm fragmanı yayına girdi. Her hafta pazartesi günleri ekrana gelen Kızıl Goncalar son bölüm Zeynep devlet korumasından geçici süre Levent’in evine geldi. Sadi Hüdayi ile Cüneyd arasında mürşitlik yarışı sürerken gözler Cüneyd ile Zeynep ilişkisine çevrildi. Pazartesi günlerinin sevilen yapımı Kızıl Goncalar yeni fragman ekrana geldi. Vakt-ı muarazadan galip çıkmak için her yola başvuran Sadi Hüdayi’nin oyunu eşitliği bozdu. Ne olursa olsun kızını o ortamdan kurtarma derdinde olan Meryem, “Zeynep’i Boşa Cüneyd” deyince olanlar oldu. İşte Kızıl Goncalar 18. bölüm fragman..

KIZIL GONCALAR 18 BÖLÜM FRAGMANI

Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı Zeynep geçici olarak Levent’lere teslim edilince Naim öfkeden deliye döndü. Hıncını Meryem’den çıkarmayı ihmal etmeyen Naim ile Nadire Meryem’i odaya kilitledi. Zeynep ve Levent’in eve gelişiyle Nadire kapıyı açmak zorunda kaldı. Zeynep’le konuşunca amcasına biat etmemeye kararı alan Cüneyd üç fasıldan oluşan mücadeleyi kazanmak için kolları sıvadı. Kızıl Goncalar son fragman Gülayşe’nin ölümünde ucu dergaha uzanan önemli bir ipucuna ulaşan Levent’in karşısına Sadi Hüdayi çıktı. Can’ın en zor anında yardımına koşan Cüneyd, vakt-ı muarazadan galip çıktı. Affan’ın sırrına bir adım daha yaklaşan Arif başına örülen çoraptan nasıl kurtulacağını düşünmeye başladı. Kızıl Goncalar 18. bölüm 13 Mayıs Pazartesi Now TV’de.

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR