Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar 21. Bölüm Nereden İzlenir? Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Hangi Linkten İzlenir? Kızıl Goncalar Son Bölüm

Her pazartesi yeni bölümü yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde yeni bölüm başladı. 7 Ekim Pazartesi günü izleyici karşısına çıkan Kızıl Goncalar son bölüm Meryem ölüm ile hayat arasında gidip geldikçe Zeynep’in yüreği daraldı. Vahid’in tüm engellerine rağmen Zeynep ve Cüneyd için yeni umut kapısı aralandı. Peki, Kızıl Goncalar 21. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Her pazartesi yeni bölümü

Now TV pazartesi dizileri arasında yer alan Kızıl Goncalar 21. bölüm ekrana geldi. Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Mina Demirtaş’ın başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar yeni bölüm kimlik bunalımı yaşayan Cüneyd Levent Alkanlı oldu. 7 Ekim Pazartesi akşamı izleyicilerinin karşısındaki yerini alan Kızıl Goncalar son bölüm cezaevinde bıçaklanan Meryem bilincini kaybetti. Bambaşka bir kimliğe geçen Cüneyd’in kütüphanede Mira ile konuşması olay oldu. Peki, Kızıl Goncalar 21. bölüm nereden izlenir? İşte Kızıl Goncalar yeni bölüm..

KIZIL GONCALAR 21. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Kızıl Goncalar 21. bölüm Alkanlı ailesi Beste’nin şaibeli ölümüyle zor günler yaşadı. Meryem’i kurtaracak kanıt Beste’yle birlikte sırra kadem bastı. Beste’nin ölümünden Vahid’i sorumlu tutan Levent için çizgiden çıkma zamanı geldi. Kayıplara karışan Cüneyd kimliğini tamamen yitirmiş ve adını Levent Alkanlı sanarak ortaya çıktı. Vahid’den kurtulmak için Müyesser’le  gebelik oyununa girişen Zeynep bir yandan yakalanmamaya çalışırken bir yandan da Cüneyd’i aramaya başladı. Kızıl Goncalar son bölüm Sadi Hüdayi Vahid’e boyun eğmek zorunda kaldı. Kızıl Goncalar 21. bölüm Now TV’den izleyebilirsiniz.