Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar 3 Bölüm FULL İZLE Canlı Yayın! Fox TV Kızıl Goncalar Son Bölüm TEK PARÇA İzle! Kızıl Goncalar 3. Bölüm İzle Youtube

8 Ocak Pazartesi gününün gelişiyle tüm gözler Kızıl Goncalar dizisine çevrildi. Özgü Namal ile Özcan Deniz hayranlarının dört gözle beklediği Kızıl Goncalar 3. bölüm zamanı geldi. RTÜK cezasıyla gündem olan Kızıl Goncalar yeni bölüme Zeynep ile Cüneyd nikahı damga vurdu. İşte Kızıl Goncalar 3. bölüm izle ekranı..

Kızıl Goncalar yeni bölüm bekleyen izleyiciye son dakika bilgisi geldi. 8 Ocak Pazartesi gününün en merak edilen yapımı Kızıl Goncalar oldu. Fox TV 8 Ocak TV yayın akışı yer alan Kızıl Goncalar 3. bölüme Cüneyd ile Zeynep’in nikahı damga vurdu. Başrollerini Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş gibi isimlerin paylaştığı Kızıl Goncalar yeni bölümde bir yandan kızını ateşe atmak istemeyen Meryem bir yandan da çaresizliği karşısında eli kolu bağlandı. Beste ile zorunlu hizmet görevi sırasında hastanede ölü bulunan Mira’yı sahiplenen Levent yıllar sonra ne yapacağını şaşırır hale geldi. Faniler Tarikatı içinde değişiklikler başlarken Efendi Hazretleri hamlesi izleyicileri şok etti. Peki, Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak? İşte Kızıl Goncalar 3 bölüm izle canlı yayın linki..

FOX TV KIZIL GONCALAR 3 BÖLÜM İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KIZIL GONCALAR 3. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

8 Ocak Pazartesi akşamı Fox TV ekranındaki yerini alan Kızıl Goncalar 3. bölüm izle ekranı geldi. Milyonlarca izleyicinin dört gözle beklediği Kızıl Goncalar yeni bölüme Zeynep ile Cüneyd’in nikah anları damga vurdu. Doktor Levent’in kapısını çalan Cüneyd ve faniler yeni bölüm mesajını verdi. Her zaman doğruluktan yana olduğu görülen Kızıl Goncalar yeni bölümde Mira ve Zeynep’in yıllar önce birbirinden ayrılan ikiz kardeşler olduğu ortaya çıktı. Levent ve Meryem’in tanışmasıyla ikilinin çalkantılı ilişkisi ekrana geldi. Kızıl Goncalar yeni bölümde Zeynep’in İstanbul’a getirilişinin ardındaki sır perdesi aralandı. Mira’nın Zeynep’in kızı olduğunu anlayan Levent bu gerçekle nasıl yaşayacağını bilemedi. Kızıl Goncalar 3. bölüm izle ekranında Zeynep’in küçük yaşta evlendirileceğini öğrenen Levent polise haber verdi. Hem Levent hem Faniler için tüm dengeler değişti. Zeynep’in Suavi için, “O soruyu çözdürdü ya bana, çok mutlu oldum..” sözlerini duyan izleyiciler duygulandı. Kızıl Goncalar Zeynep ve Cüneyd evlenecek mi yeni bölümde göreceğiz. Tüm bunlar ve daha fazlası Kızıl Goncalar 3. bölüm izle ekranında..

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI 

Son günlerin en tartışmalı dizisi Kızıl Goncalar oyuncuları arasında Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş gibi isimler yer alıyor. Cemaatler tarafından yayından kaldırılması istenen Kızıl Goncalar dizisi RTÜK’ten “Milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz” ilkesi ihlali nedeniyle 2 yayın durdurma ve 9 milyon TL para cezası aldı. Gündemin en merak edilen Kızıl Goncalar dizisi için eğer mahkemeden yürütmenin durdurulması kararı çıkmazsa yeni bölümler yayınlanmayabilir.

DİĞER VİDEOLAR